Una altra pàgina per a la història de Cordada

Una altra pàgina per a la història de Cordada

L’altre dia anàvem de camí cap al Mont Perdut i l’Albert em demana:

–        Escolta… i això de que us repartiu la feina i el sou per crear un lloc de treball, s’ha publicat en algun lloc?

–        Home, es va acordar a l’assemblea ordinària, el mes de gener.

–        Doncs penso que ho hauríeu d’explicar més doncs diu molt de l’esperit de l’associació.

 

Dit i fet

Extracte de l’acta de l’assemblea del 18 gener 2014

Punt “Pressupost 2014”

“Sous. Es manté el mateix pressupost però es preveu un increment de despesa en seguretat social, degut a que es vol incorporar a Antonio Moreno. El seu sou vindria donat pel la cessió d’en Josep de la meitat del seu. Lògicament ha de veure’s disminuïda la seva jornada laboral, proporcionalment al descens de sou, repartint les tasques amb l’Antonio.

Es previsible que almenys aquest any aixó no sigui ben be així, és a dir que ni l’Antonio ni en Josep treballin realment mitja jornada o mig mes cada un, per tant es preveu l’habilitació d’una paga extra per compensar les hores de més si en acabar l’any, els números son positius.

Ampliant aquest tema de la incorporació de l’Antonio, s’explica que hi haurà un procés que acabarà amb l’assumpció de Cordada de sou i seguretat social quan acabi el període de formació com a guia de muntanya.”

*/*/*/*

Be, el cas es que a partir d’aquest mes de Juny, a Cordada tornem a ser tres treballadores a sou fix, en condicions una mica precàries, però consensuades entre totes.

En qualsevol cas molt contentes de poder portar a la pràctica les idees de repartiment del treball i de la “riquesa”. A més el nivell d’exigència pel que fa a la feina a desenvolupar seguim el criteri de “de cada una segons les seves capacitats” i per contra de controls d’horaris, apliquem la confiança mútua.

Simplement ens hem posat un temps de prova: si acaba l’any i no generem un dèficit insostenible i seguim estan contents, doncs seguirem endavant amb aquesta aposta.

cordada de 3

Un comentari

  1. Em va semblar tan sorprenent que necessitava veure-ho per escrit per creure-m’ho! Jajja
    No, però em sembla, com et vaig dir, Josep, que això diu molt de l’esperit de l’Associació (que naturalment es despren de les persones que la formen). Trobo que compartir és un valor que ha d’anar a l’alça, i la millor manera de fer-lo créixer és amb l’exemple. I a Cordada sou un bon exemple de moltes i moltes coses. Em sento orgullós de ser d’aquest club. N’he d’aprendre molt.

Deixa un comentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.