Ja soc soci/a i dessitjo renovar el carnet FEEC

Les persones interessades en tramitar el carnet FEEC ó FEEC+FEDME per a l’any 2021 ja podeu començar la tramitació; recordeu que heu d’estar al corrent de pagament de la quota social per la temporada 2021, si no esteu segures, contacteu amb la secretaria del club abans de fer cap altre pas.

PAS 1

Triar la modalitat del carnet que voleu;

+ informació: pla de carnets 2021

Fixeu-vos en la lletra que correspon al vostre carnet i abaix de tot teniu el preu que li correspon.

+ informació: altres avantatges amb el carnet FEEC (a part de l’assegurança)
+ informació: avantatges de l’habilitació FEDME

PAS 2

Fer l’ingrés dels diners corresponents al següent número de compte (ES78 2100 3289 8922 0012 9959) “Cordada AEE”.

A l’apartat REMITENT, has de posar els teus dos cognoms + la lletra de la teva modalitat de llicència + la lletra H si la vols habilitada per la FEDME (imprescindible si voleu que als refugis de fora de Catalunya us apliquin el preu de federats).

Exemple: FONTANALS RUIZ D H

i PAS 3

Un cop has fet el pagament, ens envies un correu electrònic a secretaria@cordada.org, per a avisar que ho has fet, per tal que seguim amb els tràmits (si ens adjuntes el PDF de l’ingrés molt millor).

Quan es rebin els diners a Cordada, farem el tràmit (aquest es farà 1 cop cada setmana amb totes les peticions realitzades).

Una vegada arribi el teu carnet a les oficines del club, t’enviarem un mail per que ens diguis que vols que fem, si la vols rebre per correus, passar a recollir-la per les oficines del club o si vols que te la donem en alguna activitat a la que hi participis.

NOTA FINAL: El preu de les llicències federatives no és proporcional al moment en que es sol·liciten. Tenen la vigència de l’any natural, es a dir, costa el mateix a data 1 de gener que a data 15 d’agost; per tant, si la tramiteu ara gaudireu de les avantatges 365 dies i si ho feu més endavant, us costarà el mateix, però no tindreu tant de temps per amortitzar la despesa.

No soc soci/a i desitjo tramitar el carnet FEEC

Si encara no ets soci hauràs de donar-te d’alta de soci i indicar la modalitat de carnet FEEC que vols.