Ja soc soci/a i desitjo renovar el carnet FEEC 2023

Les persones interessades a tramitar el carnet FEEC ó FEEC+FEDME per a l’any 2023 ja podeu començar la tramitació; recordeu que heu d’estar al corrent de pagament de la quota social per la temporada 2023, si no esteu segures, contacteu amb secretaria de Cordada abans de fer cap altre pas (secretaria@cordada.org).

PLA DE LLICENCIES 2023 

 

PAS 1

Per triar la modalitat del carnet que voleu, cliqueu a sobre del grup al qual pertanyeu;

Fixeu-vos en la lletra que correspon al vostre carnet i a baix de tot teniu el preu que li correspon. Qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb secretaria.

+ informació: altres avantatges amb el carnet FEEC (a part de l’assegurança).

+ informació canvis en els descomptes als refugis amb el carnet FEEC

informació habilitació FEDME. Serà necessaria per als refugis fora del Estat Espanyol i Andalusia.

 

PAS 2

Fer l’ingrés dels diners corresponents, a través de la banca electrònica, tal com s’explica aquí

A l’apartat REMITENT, has de posar els teus dos cognoms + la lletra de la teva modalitat de llicència + la lletra H si la vols habilitada per la FEDME (imprescindible si voleu que als refugis de fora de Catalunya i d’Espanta us apliquin el preu de federats).

Exemple: FONTANALS RUIZ D H

i PAS 3

Un cop has fet el pagament, ens envies un correu electrònic a secretaria@cordada.org, per a avisar que ho has fet, per tal que seguim amb els tràmits.

Quan es rebin els diners a Cordada, farem el tràmit (aquest es farà 1 cop cada setmana amb totes les peticions realitzades, preferentment divendres).

Una vegada arribi el teu carnet a les oficines del club, remetrem un mail perquè ens diguis que vols que fem, si la vols rebre per correus, o si vols que te la donem en alguna activitat a la qual hi participis.

NOTA FINAL: El preu de les llicències federatives no és proporcional al moment en què se sol·liciten. Tenen la vigència de l’any natural, és a dir, costa el mateix a data 1 de gener que a data 15 d’agost; per tant, si la tramiteu ara, gaudireu dels avantatges 365 dies i si ho feu més endavant, us costarà el mateix, però no tindreu tant de temps per amortitzar la despesa.

No soc soci/a i desitjo tramitar el carnet FEEC

Si encara no ets soci, hauràs de donar-te d’alta i indicar la modalitat de carnet FEEC que vols.