Aquest divendres 27-06 acció contra la generació de residus a St Andreu

La Xarxa d’Entitats pel Residu Zero, us volem convidar a participar en l’acció de denúncia “No volem comprar residus!” “Volem exercir el dret a consumir sense generar residus”!,.

L’acció es convoca el divendres 27 de juny a les 18h: al barri de Sant Andreu Palomar de Barcelona, a la Rambla Fabra i Puig cantonada Concepció Arenal (Metro línia vermella parada Fabra i Puig i estació de Renfe)

Acció de compra col·lectiva demostrativa i pedagògica en una cadena comercial on deixarem els envasos i embolcalls a la porta i ens endurem els productes que volem adquirir.

I al matí una altra acció dirigida al sector de l’envàs i al Departament de Territori i Sostenibilitat. Ara es un bon moment de fer aquesta Jornada d’accions ciutadanes, ja que encara no s’han aprovat els Programes de gestió de residus, que malauradament encara fomenten la incineració de residus!

 

 Residu 0  Reciclatge

 

Un comentari

  1. Aquesta acció reivindicativa l’organitza el CEPA amb la col·laboració i participació de les entitats pel Residu Zero.
    A la web http://www.estrategiaresiduzero.cat trobareu la informació detallada de com es farà i que cal portar per participar. Cliqueu a compra col·lectiva 27 de juny. Seria convenient inscriur’es a cepa@pangea.org, per poder-ho preparar millor.
    Pilar.

Deixa un comentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.