Quotes socials 2023/24

Quotes socials 2023/24
Benvolgudes i benvolguts amigues i amics, ja toca fer el pagament de la quota 2023/24. Com recordareu les quotes de Cordada van d'1 d'octubre a 30 de setembre i no per any natural, per separar aquesta despesa de la que correspon a les llicències federatives (assegurances FEEC/FEDME). La quota normal de Cordada es de 40€ a l’any. La quota voluntària la fixa el soci/a. Ha de ser superior a la normal de 40€ (orientativa 50€). El compte corrent de Cor...   Llegir més »

Nous avantatges pels socis/es de Cordada!!! Gaudeix de nous descomptes a les sortides.

Nous avantatges pels socis/es de Cordada!!! Gaudeix de nous descomptes a les sortides.
Descomptes a les inscripcions: Descompte “normal”, descompte “socis 30″ i descompte “socis 60” (més info) 50% de descompte a les estades formatives / trobades (més info) Accés a altres descomptes especials, botigues, serveis… (més info) Carnets i avantatges derivats: Tramitació gratuïta del carnet FEEC o FEEC + FEDME (més info) Tramitació a preu reduït de les assegurances temporals FEEC (més info) Descompte als refugis (més info)   Llegir més »

Grups de Whatsapp i Facebook

Grups de Whatsapp i Facebook
Grups de Whatsapp i Facebook de l’entorn de Cordada A continuació us facilitem uns quants grups de Whatsapp de l'entorn Cordada. En aquests espais de comunicació es fan activitats extraoficials respecte al club, per tant Cordada no se’n fa responsable de cap de les iniciatives. Grup de muntanya: propostes de sortides organitzades entre socis i sòcies, de forma autònoma Cordada sense motxilla: propostes, comentaris respecte a sortides socials i   Llegir més »

Crònica d’una aventura anunciada entre el Musales i la conquesta del Balaitus

Crònica d’una aventura anunciada entre el Musales i la conquesta del Balaitus
La proposta de sortir el dissabte direcció Vall de Tena, amb l’objectiu final de fer 2 cims – un d’ells el Balaitus - , i arribar de tornada a Barcelona al dia següent, és a dir, el diumenge; ja de per sí és tot un repte. El cap de setmana apuntava maneres. Bé, sempre que apareix en Josep a l’equació, les expectatives són altes i és impossible no projectar-se en l’imaginari una aventura digna de fer-se pel·lícula. Spoiler alert, Osca ens espera amb un s   Llegir més »

Sortida Montsec 13 i 14 Abril 2024

Sortida Montsec 13 i 14 Abril 2024
Qui coneix Cordada sap que hi ha una total entesa entre tots i totes però, un cop a l'any i ja que tenim un dia internacional de les dones, ens han muntat una sortida en clau femenina, i …quina sortida!!!. Així doncs.. dos cotxes,10 dones i moltes ganes de passar-ho molt bé ...apa! cap a la Serra del Montsec. Toca visualitzar-nos, com en una pel·lícula: És un dia fantàstic, moltíssima calor. A les tres de la tarda, el cotxe marcava 35 graus, (pe...   Llegir més »

Cresta Espadas-Posets invernal

Cresta Espadas-Posets invernal
Aventuras en Cordada: La cresta Espadas-Posets Son apenas las 3:30 de la mañana y suena el despertador. Nos hacemos los remolones durante unos minutos hasta que Alex se levanta valientemente a apagar ese pitido infernal, y el resto nos incorporamos como zombies para empezar a preparar las mochilas. Abajo, en el comedor, cada uno saca lo que tiene para comenzar la jornada. En mi caso, es una apetecible lata de garbanzos a la jardinera, que debería ha   Llegir més »

Cresta de la Cruz de Olvena i ascensió al Turbón

Cresta de la Cruz de Olvena i ascensió al Turbón
10-11 Feb 24 Ens reunim ben d'hora amb l'equip per tal d'enfilar cap a Olvena amb la furgo, programar aquest cap de setmana a en Josep, li ha donat més mal de cap del compte ja que originalment, havíem d'anar al Midi d'Osseau, després vam passar pel Cotiella però la meteo no pintava gens bé així que ens va proposar un nou repte: La cresta d'Olvena i a l'endemà l'ascensió al Turbón. Esperàvem vent però al arribar a la cresta el cel estava sense un núv...   Llegir més »

Palestina: trenquem el silenci contra la barbàrie

Palestina: trenquem el silenci contra la barbàrie
Dret de defensar-se dels palestins davant de l’ocupació israeliana, dret de defensar-se dels israelians de l’atac de Hamàs... Una guerra que dura ja fa gairebé cent anys, i que té com a solució acordada a l’ONU la dels dos estats... un mal menor per als dos pobles. El govern ultradretà d’Israel té clar quin és el seu objectiu: acabar d’expulsar els palestins dels pocs territoris on encara malviuen i, si cal, ho estem veien en directe, recorrent a l’exterm...   Llegir més »

Ramón ens ha deixat, DEP

Ramón ens ha deixat, DEP
Per a qui no vàreu tenir el plaer de conèixer-lo personalment us transcrivim part d'una descripció de la seva persona que vaig fer arran del seu accident el 2009. "Ell és la nostra enciclopèdia ambulant; li demanem pel nom d'arbres i plantes i ell, sempre amable, sempre amb el seu somriure, ens ho diu de memòria o amb l'ajuda de la seva llibreteta, on, com un alumne ben aplicat, ha anat dibuixant i anotant amb una lletra curosa, molts dels detalls que l   Llegir més »

La Travessa dels 5 Circs. Volta al Monte Perdido

La Travessa dels 5 Circs. Volta al Monte Perdido
LA TRAVESSA DELS 5 CIRCS. VOLTA AL “MONTE PERDIDO” 23-26 set 2023 Havíem quedat a les 06,30 però les ganes de començar la nostra volta al Perdut, va fer que a les 06.15 ja hi érem tots i vam sortir més aviat. Per fi entrem a la Vall de Pineta, passat el refugi comença la nostra ascensió per un camí ombrejat fins els plans, la cascada i el Circ de La Larri, el primer circ dels 6 que hem de veure tot voltant el Mont Perdut, a l ‘alçada que estem ja li po   Llegir més »

un gran SOMNI: coronar el CERVI 4.478m (la meva muntanya platònica)

un gran SOMNI: coronar el CERVI 4.478m (la meva muntanya platònica)
ETAPA "0" Trobada Vall d'Aosta i trasllat a la Vall de Vallpelline. Dormim a la Peugeot vermella de Cordada al parquin del embassament Place Moulin foto ETAPA 1 (primera part) Arranquem a les 5AM cap el Refugi d'Aosta. Molt acollidor. Hi fem parada tècnica a les 8AM Portem 800m de desnivell però encara ens queden 1000m més. Això pinta que serà dur... fotos ETAPA 1 (2) Atravessar Glaciar des Grandes Murailles fins el Bivacco Paolo Perell   Llegir més »

L’Oberland, paisatge (i una travessa) monumental

L’Oberland, paisatge (i una travessa) monumental
En aquest relat us faig cinc cèntims dels sis dies de convivència i exploració per l’Oberland Bernès, als Alps Suïssos, d’aquest final d’agost. Uns dies de paisatges extraordinaris, amb meteo espaterrant, amb ensurts que han acabat bé i, per tant, us explico sis dies de travessa feliços -vuit dies comptant l’anada i la tornada. Diumenge 20 sortim en cotxe i ens trobem a Ginebra amb el tercer company de viatge i al vespre s’hi afegeix en Josep Escruela,   Llegir més »