Ja podeu tramitar el carnet federatiu 2021 (assegurança i +)

Ja podeu tramitar el carnet federatiu 2021 (assegurança i +)
Si vols tramitar el carnet federatiu per a l'any 2021, clica aquí. Si tens cap dubte de quina licència federativa s'adapta més a les teves necessitats, ens pots enviar mail a secretariacordada@gmail.com o també ens pots trucar al 688 92 03 77 en horari de secretaria, et respondrem encantats i mirarem de trobar el tipus de llicència que et vagi millor.   Llegir més »

Quotes socials 2021

Quotes socials 2021
Benvolgudes i benvolguts amigues i amics, ja toca fer el pagament de la quota 2021. Com recordareu les quotes de Cordada van d'1 d'octubre a 30 de setembre  i no per any natural, per separar aquesta despesa de la que correspon a les llicències federatives (assegurances FEEC/FEDME). La quota normal de Cordada es de 38€ a l’any, però si feu vosaltres el ingrés, serien 36€ l'any, per l’estalvi de comissions bancàries. La quota voluntària habitual és de   Llegir més »

Nous aventatges als socis/es de Cordada!!! Gaudeix de nous descomptes a les sortides.

Nous aventatges als socis/es de Cordada!!! Gaudeix de nous descomptes a les sortides.
Descomptes a les inscripcions: Descompte “normal”, descompte “socis 30″ i descompte “socis 60” (més info) Participació gratuïta a 3 activitats guiades d’un dia (més info) 50% de descompte a les estades formatives / trobades (més info) 30% de descompte a la inscripció d’una sortida de cap de setmana de senderisme Accés al canal d’ofertes especials (mes info) Accés a altres descomptes especials, botigues, serveis… (mes info) Carnets i   Llegir més »

Grups de Whatsapp i Facebook

Grups de Whatsapp i Facebook
Grups de Whatsapp i Facebook de l’entorn de Cordada A continuació us facilitem uns quants grups de Whatsapp que estan oberts a tothom. En aquests espais de comunicació es fan activitats extraoficials respecte al club, per tant Cordada no se’n fa responsable de cap de les iniciatives. Cordada sense motxilla: propostes, comentaris respecte a sortides socials i culturals. Encordades a la neu: activitats, comentaris, noticies relacionades amb l’alt   Llegir més »

Thar-Ua

Thar-Ua
Bon dia amics i amigues Cordalenques, estic molt feliç de formar part d'aquest club des de no fa gaires anys, però haig de reconèixer que d'ençà que camino a la muntanya la meva vida ha fet un tomb espectacular i avui m'agradaria compartir amb tots vosaltres i animar-vos a participar en el Concurs de Premis que porten el meu nom "Betty Serrano" i organitza l'empresa "Sea to Summit". Aquest premi vol reflectir l'esperit de superació que tots portem dintr...   Llegir més »

El pitó trampa

El pitó trampa
Quan ja portes unes quantes escalades per itineraris d’aventura, ja has aprés que vol dir l’expressió del pitó trampa. Quan vas navegant pel mar de roca cerques, si, els millors passos, però sempre a la guaita del proper lloc on podràs col·locar una peça per passar la corda i així protegir-te d’una eventual caiguda. Si intentes seguir una via “oberta” per un altre escalador i portes una bona ressenya (el croquis detallat de la via), aquesta cerca de ...   Llegir més »

Inserso al Mig de la Tallada

Inserso al Mig de la Tallada
  Boca sur del túnel de Vielha. Son las 7h, ya estamos en marcha, siguiendo una vieja traza que sube al refugio de Mulheres. Hemos dejado las furgos bien aparcadas hacia la bajada del parking, por si nieva más y se quedan enterradas. Por la noche ha caído algo, poca cosa. Cuando llegamos ayer el termómetro marcaba -7º, ahora puede ser que algunos grados menos. Pero apenas la senda empieza a subir ya entramos en calor. Hasta llego a maldecir las mal...   Llegir més »

Tuca de Salvaguardia + Bonus track 24-25 Octubre 2020

Tuca de Salvaguardia + Bonus track  24-25 Octubre 2020
Aquesta sortida havia de ser la primera hivernal d'aquesta temporada. Les nevades primerenques, fred de valent... La Tuca de Salvaguardia en ple hivern presenta un risc molt alt d'allaus, però encara no hi ha prou neu per a resultar perillós, així que ens ha semblat un cim ideal per a començar a escalfar motors de cara a l'hivern. És clar que la tardor és una època molt canviant i aquesta darrera setmana ha fet una bonança que ha fos qui sap quanta neu....   Llegir més »

Escalada Deportiva // Solius – 17 Octubre

Escalada Deportiva // Solius – 17 Octubre
La práctica hace al maestro dice el refrán y esta salida, que es parte de la sección del grupo de montaña, apunta a esa dirección en mi caso. Además de haber pasado una mañana de montaña estupenda y con buena compañía, me sirvió muchísimo para afianzar los conceptos que aprendí en el curso de nivel 1 y que requieren práctica y rodaje para fluir mejor. En ese sentido, este tipo de salidas nos vienen muy bien a los que elegimos el camino de la formación y l...   Llegir més »

PMF Grup de Muntanya

PMF Grup de Muntanya
El grup de muntanya, com totes les seccions esportives del club, té per funció consolidar-se com a marc de relació entre els socis que tenen una formació i una experiència contrastades per desenvolupar les activitats que es proposen. Per tant, NO ÉS UN ESPAI NI PER A LA FORMACIÓ NI PER A LA INICIACIÓ, ja que aquestes funcions les cobreixen l’escola de muntanya i les sortides guiades. Preguntes més freqüents - No sóc soci/sòcia de Cordada ni tinc c   Llegir més »

Encantats

Encantats
Hem estat tota la setmana pendents de la meto, que no pinta gaire amable pel cap de setmana del 19/20.09.20. Que si pujem dissabte, que si divendres...uffff, cada dia una cosa diferent, al final, el dissabte ens juntem la Marta, la Rosa, un altre Rosa i jo amb el mestre Josep per veure que ens deixa fer la meteorologia capriciosa aquesta. Durant el camí tenim de tot, pluja ,sol...bueno, hemos venido a jugar! Arribada al parquin de St. Maurici i a ...   Llegir més »

Relato Les Agudes de Montseny

Relato Les Agudes de Montseny
Aprovechando que había terminado el desconfinamiento y que tenía más ganas de escalar que nunca contacte a Josep para que me hiciera un repaso de las ya un poco olvidadas técnicas de escalada clásica. Las cuales me parecían perfectas para afrontar los proyectos que se avecinan en este próximo verano. Bueno la cosa es que en palabras del profesor "más que unas clases teóricas mejor vamos a escalar y así repasamos lo que falté en terreno". Es así como   Llegir més »