Quotes socials 2022/23

Quotes socials 2022/23
Benvolgudes i benvolguts amigues i amics, ja toca fer el pagament de la quota 2022/23. Com recordareu les quotes de Cordada van d'1 d'octubre a 30 de setembre i no per any natural, per separar aquesta despesa de la que correspon a les llicències federatives (assegurances FEEC/FEDME). La quota normal de Cordada es de 40€ a l’any. La quota voluntària la fixa el soci/a. Ha de ser superior a la normal de 40€ (orientativa 50€). El compte corrent de Cor...   Llegir més »

Nous aventatges als socis/es de Cordada!!! Gaudeix de nous descomptes a les sortides.

Nous aventatges als socis/es de Cordada!!! Gaudeix de nous descomptes a les sortides.
Descomptes a les inscripcions: Descompte “normal”, descompte “socis 30″ i descompte “socis 60” (més info) 50% de descompte a les estades formatives / trobades (més info) Accés a altres descomptes especials, botigues, serveis… (més info) Carnets i avantatges derivats: Tramitació gratuïta del carnet FEEC o FEEC + FEDME (més info) Tramitació a preu reduït de les assegurances temporals FEEC (més info) Descompte als refugis (més info)   Llegir més »

Grups de Whatsapp i Facebook

Grups de Whatsapp i Facebook
Grups de Whatsapp i Facebook de l’entorn de Cordada A continuació us facilitem uns quants grups de Whatsapp de l'entorn Cordada. En aquests espais de comunicació es fan activitats extraoficials respecte al club, per tant Cordada no se’n fa responsable de cap de les iniciatives. Cordada sense motxilla: propostes, comentaris respecte a sortides socials i culturals. Alta muntanya: activitats, comentaris, noticies relacionades amb l’alta muntanya.   Llegir més »

Grallera al Pedraforca, el reloj se ha vuelto loco!

Grallera al Pedraforca, el reloj se ha vuelto loco!
Son las 5 de la madrugada, y en vez de apagar el despertador me levanto como una cría el día de Reyes. Nos quedan otra hora y media de viaje hasta el punto de encuentro con Josep, y el comienzo de una verdadera aventura. Empezamos la actividad a las 8:29 de la mañana. Tras una buena aproximación donde solo necesitamos los bastones, llegamos al pie del canal, calzamos los crampones y sacamos el piolet. La primera parte de la aproximación hasta la chimene...   Llegir més »

PICA D’ESTATS HIVERNAL 27 – 29 GENER 2023

PICA D’ESTATS HIVERNAL 27 – 29 GENER 2023
PICA D’ESTATS HIVERNAL 27 – 29 GENER 2023 Vaig passar dels 1000m de les muntanyes de Mallorca a tastar l’”andinisme” a Bolivia el passat mes de desembre, fet que va fer que em captivés l’alta muntanya i contactés amb Cordada per practicar-la. La primera sortida que vaig trobar disponible va ser aquesta expedició hivernal de tres dies a La Pica d’Estats. La setmana abans de partir, en Josep, el guia, va crear un grup de whatsapp dels integrants de la ...   Llegir més »

15.01.2023 Raquetes de neu a Les Bulloses

15.01.2023 Raquetes de neu a Les Bulloses
Amb la poca neu que hi ha aquest any a les nostres muntanyes, ens va costar de muntar una raquetada! La primera proposta, que era al Port del Comte, finalment no va ser factible i els organitzadors varen haver de buscar més amunt, més al nord. I així és com el matí del dia 15 de gener ens repartim en els cotxes per anar cap a Font-romeu. És lluny, sí, sobretot perquè l'activitat en si no és gaire llarga. Però la zona s'ho val i ens fa molta il.lusió. Co...   Llegir més »

Activitats d’hivern de l’Aula de Natura a Sant Andreu

Activitats d’hivern de l’Aula de Natura a Sant Andreu
  Hola ens ha arribat aquesta informació de l'Aula de natura de sant Andreu amb el programa de diverses activitats, per si us poden interessar.   Des de l’Aula Ambiental de Sant Andreu ens dirigim a vosaltres per presentar-vos el nou programa d’activitats d’hivern​ obertes i gratuïtes per a tots els veïns i veïnes del districte. De gener a març podreu gaudir de tallers, espectacles i xerrades entorn la sostenibilitat i el medi ambient   Llegir més »

Ja podeu tramitar la llicència federativa 2023

Ja podeu tramitar la llicència federativa 2023
Ja podeu tramitar la llicència federativa 2023. Us recordem que per treu-re la llicència federativa, cal estar al dia de la quota social de Cordada 2023. Si encara no sou socis, podeu tramitar l'alta de soci. Aquest any hi ha novetats. La més important fa referència a l'habilitació als refugis. Ho teniu tot a l'apartat serveis / llicència federativa. + INFO CLICA AQUÍ     Llegir més »

18.12.2022 sortida 28è aniversari

18.12.2022 sortida 28è aniversari
18.12.2022 sortida 28è aniversari Diumenge 18 vàrem fer 4 convocatòries excursionistes amb motiu de celebrar el 28è aniversari de Cordada. Per fer-vos memòria, el cap de setmana del 16 al 18 de desembre de 1994 un bon grupet de persones promotores del club, fèiem la primera excursió al Congost de Montrebei. Vuere fotos En aquella ocasió vàrem aprofitar per fer festa de Sagitaris perquè entre els participants hi havia uns quants que en aquelles dat...   Llegir més »

Estada a Certascan. Alta muntanya nivell mig primer torn. De la calor al fred i la neu. Ja era hora !!

Estada a Certascan. Alta muntanya nivell mig primer torn. De la calor al fred i la neu. Ja era hora !!
Hola companys, com tots vosaltres, quan veus penjada una sortida amb la foto d'un refugi tot cuco amb muntanyes nevades al voltant, i al nostre entorn encara fa calor, s'obren els ulls i dius ho vull !!. A mida que passaven els dies i pendents de la meteo "que hi hagi neu, si us plau", ens anàvem preparant per a qualsevol situació. Arriba el dia, les fotos de l'insta del refugi Certascan prometen neu, si més no a dalt. Be, perfecte!! Ens trobem a T...   Llegir més »

Un bateig d’escalada – Gorra Frigia (Via Gede), Montserrat i d’aperitiu Miranda de Santa Magdalena (Via Núria). 30/11/2022.

Un bateig d’escalada  – Gorra Frigia (Via Gede), Montserrat i d’aperitiu Miranda de Santa Magdalena (Via Núria). 30/11/2022.
Sortida extra, d'aquelles pim pam i anem a fer escalada a la muntanya de Montserrat amb en Josep, el nostre guia. Si no fos per ell encara ens ho estaríem mirant. En Jordi, en Joan i jo mateixa ens trobem al peu de Montserrat per fer una escalada amb "peus de gat", el Joan i jo per primera vegada. Bé, fem l'aproximació… escales del Pobres, Pas dels francesos, Santa Anna i quan arribem al torrent de Santa Anna… Sorpresa!! unes pràctiques inesperade...   Llegir més »