Quotes socials 2021/22

Quotes socials 2021/22
Benvolgudes i benvolguts amigues i amics, ja toca fer el pagament de la quota 2021/22. Com recordareu les quotes de Cordada van d'1 d'octubre a 30 de setembre i no per any natural, per separar aquesta despesa de la que correspon a les llicències federatives (assegurances FEEC/FEDME). La quota normal de Cordada es de 36€ a l’any La quota voluntària habitual és de 40€ (La quota social està congelada des de fa molts anys, però el cost de la vida va més ...   Llegir més »

Nous aventatges als socis/es de Cordada!!! Gaudeix de nous descomptes a les sortides.

Nous aventatges als socis/es de Cordada!!! Gaudeix de nous descomptes a les sortides.
Descomptes a les inscripcions: Descompte “normal”, descompte “socis 30″ i descompte “socis 60” (més info) Participació gratuïta a 3 activitats guiades d’un dia (més info) 50% de descompte a les estades formatives / trobades (més info) 30% de descompte a la inscripció d’una sortida de cap de setmana de senderisme Accés al canal d’ofertes especials (mes info) Accés a altres descomptes especials, botigues, serveis… (mes info) Carnets i   Llegir més »

Grups de Whatsapp i Facebook

Grups de Whatsapp i Facebook
Grups de Whatsapp i Facebook de l’entorn de Cordada A continuació us facilitem uns quants grups de Whatsapp que estan oberts a tothom. En aquests espais de comunicació es fan activitats extraoficials respecte al club, per tant Cordada no se’n fa responsable de cap de les iniciatives. Cordada sense motxilla: propostes, comentaris respecte a sortides socials i culturals. Encordades a la neu: activitats, comentaris, noticies relacionades amb l’alt   Llegir més »

Via “Cordada 25 aniversario”

Via “Cordada 25 aniversario”
A finales del 2019 Marcos Cuesta y el que escribe, Jose Soler, comenzamos a abrir una nueva vía en unas placas a la derecha del principio del valle de la Coma del Orri, que previamente le habíamos echado el ojo, después de la apertura del primer largo de la vía escaladors asimptomatics en la pirámide del aigua. Coincidiendo con el 25 aniversario de Cordada pensamos, que mejor que hacer un regalo por la conmemoración de un cumpleaños tan especial, así que d...   Llegir més »

Sortida social Grup de Muntanya 18-19 setembre

Sortida social Grup de Muntanya 18-19 setembre
Volíem parlar de la muntanya i fer-ne. El dissabte, la majoria, hem sortit de Barcelona. Al vespre, superant l’aiguat, ja érem dotze: Lourdes, Lola, dues Montses, dues Roses, Mercè, Joan, Anna, Vanessa, Jordi i Manel. Ens encaminem cap al Balandrau. Nul·la visibilitat, però, tant li fa. De camí, comencen els freds i, a la pista, coincidim amb els pastors o propietaris de les vaques que feien baixar el ramat. Mentre nosaltres pugem per la pista, se...   Llegir més »

Com va ser el teu primer d’Octubre del 2017?

Com va ser el teu primer d’Octubre del 2017?
Com va ser el teu primer d’Octubre del 2017? Hi ha dates que val la pena recordar, segurament per a tu aquell 1 d’Octubre del 2017 també va tenir una rellevància especial, ni que sigui perquè et vas alterar en sentir/veure les notícies. De petits ens deien que anava be escriure un diari... no se si tu has seguit aquell consell, jo no. El que sí que faig de tant en tant es escriure una crònica que desprès comparteixo a Cordada, i amb els anys és maco ...   Llegir més »

Aiguille Verte, Corredor Whymper.

Aiguille Verte, Corredor Whymper.
Lunes 9 de agosto tomamos el camino de subida al refugio de couvercle, cerrado por obras, pero nos queda el de invierno que todo sea dicho es una gozada. La ubicación es inmejorable, La Verte, Aiguille Telefre, Grandess Jorasses, Dent du Geant, Montblanc.......Todo a nuestro alrededor.  La idea es subir La Moine y mientras dejar que la nieve estabilice después del último paquetón de nieve que cayó el último sábado.   Así que, después de descartar sub   Llegir més »

Aiguille du Moine 3.412m (Chamonix), una aventura d’alta tensió.

Aiguille du Moine 3.412m (Chamonix), una aventura d’alta tensió.
Aiguille du Moine 3.412m (Chamonix), una aventura d’alta tensió. Aquell dijous estava programat que fèiem activitat, la meteo era bona segons les consultes realitzades a principis de setmana... Però era un dia de “ressaca”, la que ens havia deixat haver fet el corredor Wymper a l’Aiguille Verte, aquesta muntanya on es gesten els veritables alpinistes segons argumentava Gaston Rébuffat. Assecant el material gaudim d’una mèteo excepcional, em fa mol   Llegir més »

Via Itzi. Les Agudes. El Montseny.

Via Itzi. Les Agudes. El Montseny.
No acostumo a mirar les sortides d´escalada donat que, el meu nivell és molt bàsic, però en veure la sortida penjada a la web de Cordada el nom de la via em va cridar l´atenció. Em va semblar un nom exòtic. Via Itzi... On era aquella via? Doncs a les Agudes, al Montseny. Vaig mirar alguna ressenya i part de la via eren grimpades de II, III, i alguns passos de IV i IV+ així que vaig decidir apuntar-me. Dia 3 de Juliol, dissabte, 7:30 del matí, el Jos   Llegir més »

Posta de sol en el cim de l’Aneto

Posta de sol en el cim de l’Aneto
POSTA DE SOL EN EL CIM DE L’ ANETO. ASCENSIÓ PER LA CARA NORD I CRESTA EST   INTEGRANTS DE L’ EQUIP DE CORDADA: Imma Rosa Montse Lola Xavier Josep   PRIMERA NIT La sortida no podia començar de millor forma i en millor nit que la de la Revetlla de Sant Joan. Deixant Barcelona sobre les 22h, entre castells de focs artificials i petards que a forma d’ homenatge i comiat ens desitjaven sort en una de les sortides més emo   Llegir més »

Ascensió al Mont Perdut desde Pineta

Ascensió al Mont Perdut desde Pineta
  El que havia de ser una ascensió amb tres jornades: Pineta - Tucarroya / Tucarroya - Mont Perdut - Tucarroya / Tucarroya - Astazus (opcional) - Pineta És va convertir amb una ascensió de Pim-pam-Pum en una sola jornada... Però era l'única forma de poder assolir l'objectiu, ja que el temps no acompanyava i el Josep Escruela ho tenia clar!!! Va ser dur, però vam poder fer cim amb èxit. Ja només ens quedava desfer el desnivell acumulat... qu...   Llegir més »

Magic Line 2021 Cordalenca

Magic Line 2021 Cordalenca
Cualquier excusa es buena para salir a caminar con un grupo de amigos. Así que este año cuando nos propusieron participar en la marcha a favor de la Magic Line (movilización solidaria a favor de las personas vulnerables), no lo pensamos ni un minuto, era la excusa perfecta para reencontrarnos con muchos de nuestros amigos de Cordada ,colaborar en una buena causa, disfrutar caminando y luego comer esta vez “entaulats” en un magnífico restaurante. Betty &am   Llegir més »