Més informació

Què són les vies ferrades?: Itineraris que transcorren per terrenys més o menys verticals i penyasegats, equipats amb esglaons baranes i cables metàl·lics col·locats per assegurar i facilitar la progressió. Aquestes instal·lacions, permeten explorar parets que només eren accessibles pels escaladors. Són dissenyats i classificats per nivells de dificultat, d’aquesta manera tothom pot escollir el que s’ajusta més als seus gustos i capacitats: la via ferrada és una activitat relativament fàcil que no requereix estar físicament molt entrenat.

Cal un material tècnic específic que ja és inclós al preu de l’activitat. Amb les intruccions i acompanyament d’un guia de muntanya podrem gaudir amb total seguretat d’aquesta novedosa activitat.

L’objectiu d’aquestes sortides és donar a conèixer aquesta modalitat esportiva i gaudir d’espectaculars paissatges a vista d’ocell!

El grau de dificultat és d’un nivell mig, aptes per a qualsevol persona que habitualment surti a la muntanya. El guia assegura totalment la progressió i dona un cop de mà si les forces flaquejen.

Loading Esdeveniments