Faciliteu-nos la feina… costa molt poc

COM FER UN PAGAMENT A CORDADA AEE?

Abans de tot: si us plau, recorda que ens has de informar de ELS TEUS COGNOMS + DATA DE L’ACTIVITAT (o allò que t’hagin indicat des de la secretaria del club).

Si fas el pagament per Internet, repeteix 2 cognoms + data de l’activitat a tot arreu on la pàgina web de la teva entitat bancària et deixi escriure, així t’assegures que ens arriba correctament.

ES78 2100 3289 8922 0012 9959

COM POTS FER EL PAGAMENT?

¿Pots fer pagament per finestreta? = Si, tot i que no es recomanable, ja que has de fer cues i si rebem molts ingressos per finestreta, la Caixa aplicarà una forta comissió a Cordada i haurem de tancar aquesta possibilitat.

¿Pots fer transferències per internet? = SI, AQUESTA ÉS L’OPCIÓ RECOMANADA
Si no ets client de “La Caixa” vigila amb les comissions que et pugui aplicar la teva entitat bancària.

¿Pots pagar per caixer automàtic? = SI, ENCARA QUE NO SIGUIS CLIENT DE “LA CAIXA”

Si ets client de “La Caixa” has de fer un traspàs entre el teu compte corrent i el de Cordada, et permet ingressar la quantitat exacta.

Si no ets client de “La Caixa” has de fer un ingrés en efectiu, només podràs ingressar bitllets, (si la quantitat a ingressar no és múltiple de 5 ingressa la quantitat que més s’ajusti al que has de pagar i ja passarem comptes a la sortida, si us plau porta el comprovant

COM PAGAR A TRAVÉS DEL SERVI-CAIXA DE “LA CAIXA”

NO TINC COMPTE A “LA CAIXA”TINC COMPTE A “LA CAIXA”
Ingressar sense llibreta ni tarjaIngrés de diners sense sobreNúmero de Compte:Oficina: 3289Número de compte: 2200129959Teclejar importConcepte del ingrés = 2 cognoms + data(Exemple: López Casses 13-11)

Retirar comprovant

Introduir la tarja o la llibretaAltres operacionsTraspassos TransferènciesTransferència a altres comptes de La CaixaTeclejar el número personalNova transferènciaNúmero de Compte:Oficina: 3289

  • Número de compte: 2200129959
  • Teclejar import
  • Concepte del ingrés = 2 cognoms + data
  • (Exemple: López Casses 13-11)
  • Retirar comprovant

MOLTES GRÀCIES!!