Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Puigsallança nivell mig (Serra de Finestres)”+Geocims”

Pendent de data

Aquesta sortida forma part del nou projecte “Geocims” de Cordada (cliqueu aquí per més informació).

En el moment que les noves normes ens ho permetin, farem un sortida de nivell Mig amb una proposta força atractiva, pujar al cim del  Puigsallança, tot fent una ruta circular per de la Serra de Finestres.

Situats entre la Garrotxa, El Collsacabra i El Pla de L’Estany, des del Puisallança podrem gaudir d’unes vistes privilegiades de la Vall de Llémena, Santa Pau, la Zona Volcànica , el Far, els Pirineus i fins i tot, el golf de Roses i l’estany de Banyoles!! Una meravella.

Sortirem del petit poble de Sant Aniol de Finestres en direcció a la església de Santa Maria, sota el Castell de Finestres, únics testimonis de la vila que hi va haver un dia  en aquest indret, on ara regnen la solitud i el silenci i unes vistes dignes de contemplar.

Ens endinsarem després per en una de les fagedes més boniques i desconegudes de Catalunya, la Fageda Fosca, on podrem trobar arbres centenaris carregats d’energia.

Baixarem del cim, acompanyats del so relaxant dels rierols, que ens portaran fins la Riera de Llémena i a Sant Aniol de Finestres, el nostre punt d’arribada.

Cal estar acostumada/at a assolir la distància i desnivell de la sortida.

  • Distància: 16km
  • Desnivell: +800mts /-800mts
  • Nivell: Mig
  • Cita: a les 7.30h. a la porta de l’estació de Sant Andreu Arenal. Metro Fabra i Puig L1.
Més informació

    Vols més informació o inscriure't?