Carregant Esdeveniments

Gr suau- Etapa final- Banyoles

diumenge 16 de juny

Arribem a la darrera etapa del gr d’enguany i, per tant, a l’estany de Banyoles.

Farem una ruta molt fàcil, però molt interessant, que ens dura a caminar plàcidament pels voltants de l’Estany de Banyoles i diversos estanyols i llacunes de la zona on viuen nombroses aus.

Pujarem al Puig de Sant Martirià, també conegut com el Puig del Convent Vell, un mirador excepcional sobre l’estany, on es troben les restes de l’ermita del mateix nom i fins i tot, segons la llegenda, les del mateix sant.

Visitarem un lloc força singular, el bosc i les escletxes de les Estunes, un indret màgic on segons el saber popular, hi vivien les Goges, unes fades molt festives i amagadisses que hi viuen a les seves coves i esquerdes. També la bonica església de Santa Maria de Porqueres.

Acabarem la ruta a la platja de la caseta de fusta. Així que no us deixeu el banyador si voleu fer un bany col·lectiu per donar un digne i refrescant final a aquest GR.

Distància: 12 km

Desnivell: 50 m

cita: 7,45 Fabra i Puig

Preus:

Socis “60” 14 €

Socis “30” 15 €

Socis: 16 €

No socis. 18 €

El transport no està inclòs: 18 € que es paguen directament a l’activitat

 

Si voleu garantir-vos la plaça, si us plau, apunteu-vos a tot tardar 15 dies abans de la sortida. Hem de demanar l’autocar amb prou temps.

Després d’aquesta data només podrem donar-vos plaça, en el cas que quedi alguna lliure.

Per a les persones que hàgiu fet les darreres 3 etapes anteriors a aquesta la inscripció serà gratuïta i només pagareu el transport.

 

 

 

 

 

 

Més informació

    Vols més informació o inscriure't?