Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

De Tamariu al Golfet un tomb per la Costa Brava

dijous 7 d'abril

Tornem a la Costa Brava, aquesta vegada per fer un tram del camí de ronda que des de la petita platja de pescadors de Tamariu en durà fins a la cala del Golfet.

Quinze quilòmetres d’un paisatge meravellós, on la natura es mostra la seva força on les roques, les flors, els pins i el mar ompliran de bellesa els nostres sentits.
On cada pam es ple d’història i de històries de temps passats, de pescadors, pirates, batalles navals, els primers turistes aristòcrates, poblats ibers, indians…

Passarem pel Cap de sant Sebastià, mirador d’excepció sobre la vila de Llança i tota la costa, on hi ha les restes d’un poblat iber i el far més potent de tota la costa catalana inaugurat l’any 1857.
Per la preciosa vila de Calella de Palafrugell on cada any ressonen els ecos de les havaneres i es flairen els aromes del cremat i on podem trobar l’hotel Sant Roc, que va acollir els primers turistes de la Costa Brava, l’alta aristocràcia europea en els inicis del segle XX.

Acabarem als peus del Cap Roig, on un exmilitar Tsarista i una anglesa molt aventurera a qui els pescadors deien la russa, van decidir allunyar-se del món i construir un castell per a viure el seu amor apassionat.

Distància: 11 km
Desnivell: 400 m

Cita: a les 8 h del matí a la porta de l’estació de Renfe de sant Andreu Arenal, metro L1 Fabra i Puig.

SI VOLS VEURE FOTOS CLICA AQUÍ

Més informació

    Vols més informació o inscriure't?