Thar-Ua

Bon dia amics i amigues Cordalenques, estic molt feliç de formar part d’aquest club des de no fa gaires anys, però haig de reconèixer que d’ençà que camino a la muntanya la meva vida ha fet un tomb espectacular i avui m’agradaria compartir amb tots vosaltres i animar-vos a participar en el Concurs de Premis que porten el meu nom “Betty Serrano” i organitza l’empresa “Sea to Summit”.

Aquest premi vol reflectir l’esperit de superació que tots portem dintre. “Thar-Ua” és una paraula Tibetana que significa superació i va ser l’any 2018 la primera vegada que la vaig sentir quan vaig assistir a un esdeveniment a l’Antiga Fàbrica Damm on quatre esportistes extrems explicaven al Documental “Thar-Ua” tots els reptes, pors i obstacles que van haver d’afrontar i superar per assolir els seus objectius.

Alex Txikon, Núria Picas, Ferran Latorre i João Garcia

Sempre que caminava per la muntanya pensaba en com podria millorar aspectes de la meva vida i al 2019 després de realitzar amb la Irene dos trekkings: un per Ecrins (França) i seguit Dolomites (Itàlia), a la tornada vaig ser diagnosticada de cáncer de mama i va ser quan vaig transformar tot l’aprenentatge i experiència que havia adquirit a la muntanya per intentar fer el camí de la meva malaltia cap a la curació, posant totes les meves il·lusions en seguir estant activa a la muntanya i en contacte amb la natura.

Vaig caminar sempre acompanyada del Jordi, el meu marit, a moltes de les excursions que organitzava Cordada, amb el tractament de la químio no em podia tocar gaire el sol…. però les meves cames sempre es van mantenir molt fortes i el meu cor mentre caminava bategava feliç.

Aquesta és la meva història i si tú tens una història de superació relacionada amb la natura, t’animo a que participis a través del següent enllaç:

Premio Betty Serrano (seatosummit.es)

Moltes gràcies a tota la gran família de Cordada i espero que aviat ens trobem a la muntanya.

Si vols veure tot el documental de Thar-Ua, aquí teniu l’enllaç:

THAR – UA I Documental de los embajadores de Sea to Summit – YouTube

Betty ❤

Un comentari

Deixa un comentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.