Sortida Montsec 13 i 14 Abril 2024

Qui coneix Cordada sap que hi ha una total entesa entre tots i totes però, un cop a l’any i ja que tenim un dia internacional de les dones, ens han muntat una sortida en clau femenina, i …quina sortida!!!.
Així doncs.. dos cotxes,10 dones i moltes ganes de passar-ho molt bé …apa! cap a la Serra del Montsec.

Toca visualitzar-nos, com en una pel·lícula:

És un dia fantàstic, moltíssima calor. A les tres de la tarda, el cotxe marcava 35 graus, (per Pasqua, algunes de nosaltres, estàvem a sota zero) Sortim del cotxe i ens equipem, arnés, casc, baga de seguretat, dissipadora… i cap a la ferrada dels… “Teletubbies”. Ei !! Que bé que ens ho vam passar, quins riures,.. algunes feia molt temps que no ho fèiem i altres que s’estrenaven (un excel·lent per elles), totes dirigides per les expertes. Fantàstic.
A la tarda, visita al poble d’Àger i a la “búsqueda i captura” d’un bar .
Fontllonga és el poble on estava l’Alberg “Cal Picarol“, va ser un encert, molt amables i tot molt cuidat, net, tranquil i amb molt bones vistes. No us penseu que aquí s’acaba el dia, Noo!!. A les 11 de la nit visita a l’observatori astronòmic d’Àger. Primer una experiència al planetari amb música de Pink Floyd, després les observacions del telescopi reflectides a les pantalles i amb un munt de interessants explicacions; la millor nit, sense un núvol, i per finalitzar, a l’exterior i amb un puntal làser, ens indicava les constel·lacions del nostre cel nocturn del moment. Total “super”. A les dues de la nit a dormir, que l’endemà teníem més i més.

Diumenge cap a Sant Alís, una circular preciosa que ens va posar a prova, tant a la pujada com a la baixada. Per sort no feia tanta calor com al dissabte perquè la pujada es va fer notar. Primer tranquil·letes cap a l’ermita de Colobor i la cova d’en Rossell…. Aquí la pujada ja tenia maneres .. tot recte i amunt; el bosc embrossat i el pendent ens dificultava arribar a la base de la cinglera. Allà ens esperava un cel blau acolorit per parapents i alguna Ala Delta i un repte.. arribar a dalt per passos equipats amb cadenes i grimpades Una xulada !!.

Un cop a dalt abraçades i molta alegria. Si podeu mireu el fantàstic vídeo de l’Imma, en el què queda constància de tot el que us explico… és tal qual !!

Una sortida molt alliberadora amb molt bona companyia, molt bon temps i una fantàstica organització Moltes gràcies i fins la propera.

Fotos

Un comentari

  1. Molt bona crònica, Mercè. Un plaer haver compartit aquesta aventura amb tu i totes les companyes. Quin gran cap de setmana!

Deixa un comentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.