Sortida en família al mes de març: Pel Parc Natural del Garraf

en familia

El diumenge 13 de març ens vam tornar a trobar per sortir amb els nens.

Puntualment a les 9 del matí, hi havia tres famílies, amb un total de 4 nens, a l’estació de Sant Andreu Arenal preparades per viure un altre aventura amb els nens. Aquesta vegada la sortida anava cap al Garraf.

A Sants agafar el tren que ens va portar al nostre destí definitiu. La caminada començava la platja de Garraf. Des d’allà ens vam enfilar cap a la Serra de Pins una vegada havíem deixat enrere les vies i la C 31 …

Feia un dia esplèndid i cap a dalt se’ns oferíem unes vistes magnífiques sobre la costa del Garraf i cap al Mediterrani. Una vegada a dalt vam bordejar la pedrera. Allà dalt es podia observar perfectament la ferida que l’home havia provocat a la muntanya al llarg dels anys per poder construir més i més habitatges, ponts, fàbriques, etc.

És un paisatge perfectament mediterrani meridional amb matolls, pins i alzines… tot amb poca altura i per tant sense molta ombra. Això ho vam notar en acabar l’excursió. La pròxima vegada de ben segur que no ens podem oblidar la crema solar ni el barret o la gorra pel cap.

Una vegada arribat al cim vam emprendre la baixada per una carretera que ens va deixar directament a la platja. Allà vam dinar. El camí cap a l’estació de “Castelldefels Platja” no era difícil, només calia seguir el traçat de la platja.

El que si es va revelar com a difícil i fins i tot impossible va ser prendre un cafè a peu de platja. Tots els locals estaven desbordats amb gent dinant… Una altra vegada serà.

A les sis del vespre tornàvem a estar a Sant Andreu per preparar amb la mainada l’última setmana d’escola abans de les vacances de Setmana Santa.

Deixa un comentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.