Sortida de famílies a la primavera al Montseny

Sortida de famílies a la primavera al Montseny 8-03-2015

Testimoniem que la primavera ja està aquí! 10 famílies, amb la canalla més de 30 persones, ens hem trobat el diumenge al matí puntualment a l’estació de Fabra i Puig per agafar el tren i anar fins al Figaró. Aquesta és una de les entrades al Parc Natural del Montseny. En arribar al Figaró ens estava esperant en Lucas i la seva família… Els nens van tenir prou amb els prop de 45 minuts de viatge al tren per retrobar-se i tornar a fer pinya.

Creuem el poble del Figaró i ens endinsem a la dreta directament al bosc seguint la riera de Vallcàrquera. Una vegada sortim d’aquesta part frondosa del camí, hem de pujar tota l’estona fins a arribar a la creu de Can Plans seguint les marques blanques i grogues del PC-R 33. Aquest diumenge hi havia molta gent a la nostra ruta. Ens vam trobar amb dos grups més amb infants que feien una part de la mateixa ruta. Uns senyors penjats dins d’un cistell del cable terra de la instal·lació d’Alta Tensió que creua aquesta vall i la que hi ha baixant de Sant Cristòfol cap a la Garriga no només van cridar l’atenció dels nens. Estaven posant espirals anticol·lisió per evitar que els ocells col·lisionin amb els cables i morint.
A la creu de Can Plans es va imposar una primera parada. Allà s’havia acabat una pujada i seguint tot seguint el camí forestal a la dreta vam arribar a Sant Cristòfol de Monteugues tot just a la una del migdia. L’ermita té una esplanada preciosa amb llocs d’ombra i de sol per poder escollir segons l’època de l’any. Els nens van estar jugant més d’una hora abans de què comencéssim la baixada que ens va portar fins a la plaça de l’església on vam aprofitar l’espera del pròxim tren per prendre alguna coseta i seguint corrent i jugant per la plaça

Heike María

Aqui podeu veure el reportatge fotogràfic

 

Un comentari

  1. Ei! bona crónica, crec que no es pot dir res més…bé si, va ser molt xulo i tots ens ho vam passar molt bé!

Deixa un comentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.