Convocatòria d’eleccions a junta directiva de Cordada

Benvolguts/des socis i sòcies:

La llarga lluita pel Casal l’Harmonia sembla que està donant els seus fruïts i aixó ens obliga a fer un salt endavant pel que fa a propostes específiques adreçades a la població del districte Sant Andreu i veïns, que tinguin com a nucli vertebrador, aquest nou espai.

Per altra banda l’entitat està fent l’aposta agosarada, en els temps de crisi que corren, de crear un nou lloc de treball i encara que de moment no ha de significar un increment gran de la despesa (ja que es tracta de compartir la feina i els sous entre tots els treballadors actuals), no podem obviar que el club ha de mantenir-se i créixer per consolidar aquesta aposta.

Coincideix en el temps que Cordada farà, aquest desembre, els seus 20 anys i aixó cal celebrar-ho.

En definitiva, que se’ns gira feina, afortunadament!

Tampoc es tracta d’obviar que l’actual equip directiu, escollit al gener de 2012, ha patit un cert desgast degut a controvèrsies que, sense ser insalvables, resten energies.

Per tot plegat, pensem que cal formar un equip de treball fort i cohesionat que sigui capaç d’encarar amb renovada il·lusió aquests reptes de futur.

És per aixó que la junta directiva de l’entitat, en reunió celebrada avui, 12 de juny de 2014, ha acordat per unanimitat la convocatòria d’eleccions a junta directiva que es realitzarà a l’assemblea extraordinària a celebrar el proper dijous 10 de juliol a la seu social, Can Guardiola, c/ Cuba 2, 08030 BCN a les 20,00h en primera convocatòria i a les 20,15h en segona convocatòria.

En el decurs de l’assemblea es procedirà a ratificar la candidatura que es presenti, sempre que sigui l’única. Si es donés el cas que es volgués presentar més d’una candidatura es procedirà a la cancel·lació de les eleccions i a l’obertura d’un nou procés de convocatòria, més dilatat en el temps, que fes viable la presentació concreta de programes, membres de les candidatures i proposta de president/a i en definitiva seguir els procediments que marquin els vigents estatuts de l’entitat.

Junta directiva de Cordada 12/06/2014

2 comentaris

  1. Per motius de salut no vaig poder assistir-hi.
    Seria possible rebre’n l’acta, o un resum, per saber-ne els resultats?

Deixa un comentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.