PMF Grup de Muntanya

El grup de muntanya, com totes les seccions esportives del club, té per funció consolidar-se com a marc de relació entre els socis que tenen una formació i una experiència contrastades per desenvolupar les activitats que es proposen.

Per tant, NO ÉS UN ESPAI NI PER A LA FORMACIÓ NI PER A LA INICIACIÓ, ja que aquestes funcions les cobreixen l’escola de muntanya i les sortides guiades.

Preguntes més freqüents

– No sóc soci/sòcia de Cordada ni tinc coneguts al club. Voldria conèixer la gent del grup per veure si m’hi incorporo. Puc participar a la sortida?

En principi, primer “el club” t’ha de conèixer. Per tant, seria recomanable que primer participessis en alguna activitat formativa o guiada.

– No sóc soci/sòcia de Cordada, tinc coneguts al club. Voldria conèixer la gent del grup per veure si m’hi incorporo. Puc participar a la sortida?

Sí, pots participar-hi com a “convidat/ada”. Entenem que la teva intenció és formar part del club i només vols acabar de decidir-te tenint un contacte personal.

– Havia estat soci/sòcia de Cordada, voldria conèixer la gent del grup per veure si m’hi incorporo. Puc participar a la sortida?

Sí, pots participar-hi com a “convidat/ada”. Entenem que la teva intenció és reincorporar-te al club, i només vols acabar de decidir-te tenint un contacte personal.

– Sóc soci/sòcia de Cordada i tinc dubtes respecte a les meves capacitats físiques o tècniques, en relació a la sortida en què vull participar, puc provar-ho?

En principi preferim que no, per no posar en risc a cap altre participant. Et recomanem que vagis primer a una sortida guiada o facis un reciclatge formatiu.

Deixa un comentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.