PMF Grup de Muntanya

El grup de muntanya, com totes les seccions esportives del club, té per funció consolidar-se com a marc de relació entre els socis que tenen una formació i una experiència contrastades per desenvolupar les activitats que es proposen.

Per tant, NO ÉS UN ESPAI NI PER A LA FORMACIÓ NI PER A LA INICIACIÓ, ja que aquestes funcions les cobreixen l’escola de muntanya i les sortides guiades.

Preguntes més freqüents

– No sóc soci/sòcia de Cordada ni tinc coneguts al club. Voldria conèixer la gent del grup per veure si m’hi incorporo. Puc participar a la sortida?

En principi, primer “el club” t’ha de conèixer. Per tant, seria recomanable que primer participessis en alguna activitat formativa o guiada.

– No sóc soci/sòcia de Cordada, tinc coneguts al club. Voldria conèixer la gent del grup per veure si m’hi incorporo. Puc participar a la sortida?

Sí, pots participar-hi com a “convidat/ada”. Entenem que la teva intenció és formar part del club i només vols acabar de decidir-te tenint un contacte personal.

– Havia estat soci/sòcia de Cordada, voldria conèixer la gent del grup per veure si m’hi incorporo. Puc participar a la sortida?

Sí, pots participar-hi com a “convidat/ada”. Entenem que la teva intenció és reincorporar-te al club, i només vols acabar de decidir-te tenint un contacte personal.

– Sóc soci/sòcia de Cordada i tinc dubtes respecte a les meves capacitats físiques o tècniques, en relació a la sortida en què vull participar, puc provar-ho?

En principi preferim que no, per no posar en risc a cap altre participant. Et recomanem que vagis primer a una sortida guiada o facis un reciclatge formatiu.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.