Activitats d’hivern de l’Aula de Natura a Sant Andreu

 

Hola ens ha arribat aquesta informació de l’Aula de natura de sant Andreu amb el programa de diverses activitats, per si us poden interessar.

 

Des de l’Aula Ambiental de Sant Andreu ens dirigim a vosaltres per presentar-vos el nou programa d’activitats d’hivern​ obertes i gratuïtes per a tots els veïns i veïnes del districte.

De gener a març podreu gaudir de tallers, espectacles i xerrades entorn la sostenibilitat i el medi ambient al districte. Aquest trimestre us proposem un cicle sobre gestió comunitària en horts urbans, consistirà en quatre activitats al voltant d’aquesta temàtica amb l’objectiu de treballar la implicació ciutadana en els horts dels equipaments del districte. Entre les activitats suggerides trobareu una taula rodona amb diferents experiències d’horts urbans i un taller d’eines i recursos de gestió comunitària. Per celebrar la finalització d’aquest cicle, farem una jornada de treball col·lectiu al Centre Cívic i Espai de Gent Gran Baró de Viver per construir juntes la bassa naturalitzada del districte, un projecte innovador a Barcelona.

 

En aquest programa també hi trobareu espectacles com Terraquium, una obra de teatre creada per Teatre Expropiat, que tindrà lloc a l’Ateneu l’Harmonia. Una posada en escena que ens ajudarà a reflexionar sobre el futur del planeta.

 

Pels més petits, trobareu un planetari a la plaça de la Biblioteca Ignasi Iglesias-Can Fabra i un conta-contes sobre les Trementinaires al Casal de Can Clariana.

 

Us recordem que a l’Aula també oferim assessorament en temes mediambientals.  No dubteu a trucar-nos al 699 90 23 59 / 650 97 61 71 o enviar-nos un correu a santandreuambiental@bcn.cat si teniu qualsevol qüestió.

 

Deixa un comentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.