Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

UN TOMB PEL MONTSANT

28 octubre 2023 - 29 octubre 2023

Som molts els que no coneixem gaire el Montsant. Aquesta sortida té com a objectiu endinsar-nos al bell mig del Parc Natural de la Serra del Montsant, a la comarca del Priorat.
Dissabte 28: Sortirem dels punts de trobada cap a Margalef, on començarem la ruta seguint el curs del riu Montsant. Tolls, coves, barrancs, ermites… i finalment el Congost de Fraguerau. El nostre destí serà l’ermita-refugi de Sant Antoni, prop d’Ulldemolins, on farem nit. Haurem fet uns 19 km i 800 m desnivell.
Diumenge 29: Retornarem a Margalef per un camí més al sud que el del dia anterior, tornant a fruïr dels paisatges d’aquest Parc Natural. Uns 18 km i 700 m de desnivell.

 

Nivell físic necessari

Bona forma física general per a recórrer la distància i desnivell que es descriuen.

 

Material tècnic personal

El material habitual de senderisme: roba i calçat adequats, bastons, frontal, manta tèrmica i farmaciola personal. Si hi ha dubtes, es comentaran a través del grup.

 

Altres requisits

És imprescindible tenir llicència FEEC (modalitat A o superior). En cas de no disposar d’assegurança, cal tramitar-ne una de temporal a través de la secretaria (7,40€)

Compartirem cotxes per tal de no saturar la zona i reduir la contaminació i les despeses. Depenent del nombre de participants, ja ens posarem d’acord sobre els punts de sortida i horaris.

 

Pressupost de l’activitat

Despeses de cotxe + allotjament en règim de mitja pensió al refugi (35 euros)

 

Per participar en aquesta activitat, cal que facis aquest AUTOTEST. SI aquest és OK, omple el següent FORMULARI de contacte.

 

Organitzador:  Josep Mª Gimeno

Més informació

    Vols més informació o inscriure't?