Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Olla de Núria a la carta 2022

30 juliol 2022

Et proposem una clàssica en majúscules del nostre Pirineu oriental: La segona edició de l’Olla de Núria amb els socis i amics de Cordada.

Volem reunir una colla de gent diversa que tingui ganes de caminar en bona companyia. I per això ho proposem “a la carta”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ets bon caminador/a, però no saps si podràs fer tot el recorregut? Cap problema, precisament aquesta és una ruta que es pot adaptar a les capacitats o desitjos de cadascú: es pot simplement fer l’ascensió al Puigmal, o seguir i completar els 3 Puigmals, arribar fins al Pic d’Eina, el pic de Noufonts, completar la circular… el que vulguis o puguis. Perquè a cada collada trobaràs un sender senyalitzat que baixa fins el Santuari, punt de reunió de tota la colla.

Objectius esportius generals: fer una ruta de senderisme d’alta muntanya amb baixa dificultat tècnica.

Programa:

Dissabte 30 de Juliol: desplaçament en cotxe fins a Ribes de Freser, on pujarem en el tren cremallera fins al Santuari de Núria. La caminada es farà dins la jornada i baixarem en el cremallera de nou.

Els cotxes i punts de sortida s’organitzaran segons els participants.

Nota: si algú prefereix pujar divendres, es pot autogestionar la pernocta a l’Alberg o bé amb tenda de campanya, a Núria mateix.

Nombre màxim de participants: 20

Nivell tècnic requerit: bàsic, cal caminar per terreny fàcil, vora els 2600 metres d’alçada, ben senyalitzat.

Nivell físic necessari: bona condició física, cal superar un desnivell moderat portant una motxilla amb l’avituallament personal.

Material personal: aigua abundant (no en trobarem en tot el recorregut per la carena), entrepà pel dinar, barretes i ganyips, petita farmaciola, roba d’abric i 3ª capa tipus goretex, ulleres de sol, crema protectora solar, frontal.

Altres requisits: llicència federativa modalitat C, o demanar a Secretaria la tramitació d’una assegurança temporal (6,5€)

Pressupost de l’activitat: quilometratge + bitllet cremallera Ribes-Núria (30,00 €. Descompte del 10% pels federats a través de la web ) La compra dels bitllets es farà anticipada a la web de Vall de Núria.

Tenint en compte que és alta muntanya, en cas de previsió meteorològica molt adversa, es podria ajornar o suspendre l’activitat.

Organitzadors: Jordi Vives

 

Si vols participar en aquesta activitat, omple aquest formulari

Fés clic en aquest enllaç per veure les fotos de l’edició de l’any passat.

 

Més informació

    Vols més informació o inscriure't?