Indigestió de Migdia gràcies a “La Seva”

Vols fer alguna denuncia social o ecològica?, Saps d’alguna acció reivindicativa? Ets d’un ONG i vols donar-la a conèixer?

Moderador:Secretaria

Respon
Josep Escruela
Entrades:213
Membre des de:dt. oct. 25, 2005 13:24
Indigestió de Migdia gràcies a “La Seva”

Entrada Autor: Josep Escruela » dl. feb. 25, 2013 12:17

Indigestió de Migdia gràcies a “La Seva”

Si amics, avui diumenge “la Seva” ha estat a punt de provocar-me un tall de digestió…Perdoneu, potser no sabeu que “la Seva” és el Nodo Català, també anomenat “Tele-notícies”...

El cas és que transitàvem pel minut 23,29 del Nodo de migdia, quan de sobte es tiren quasi 3 minuts, parlant-nos d’un p. franquista de m! Un tal Josep Gomis!

I jo m’he quedat atònit! Però que és aixó? A que ve aquesta porqueria informativa en hora de màxima audiència? És que no tenen prou amb endollar-nos dia si i dia també al maleït Puig, per intentar netejar-li la imatge de carnisser, que a sobre ara ens han de col·locar a aquest paio?

Que s’ha mort? És un homenatge pòstum?. He tingut que visitar TV3 -a-la-carta per enganxar el començament del reportatge i vés per on, la gran notícia que justificava aquesta invasió de temps pagat per tots, és que aquest franquista convergent, ha publicat un llibre!

Ah! però vet aquí que, ja començo a entendre...va ser Conseller d’Interior del Pujolet (1988-92), i potser se li deu algun favor...En fi, és lo que te patir una televisió absolutament manipulada pel govern NoCiU.

I sabeu quant de temps ha dedicat el Nodo a recordar que ahir, 23 F, varem sortir al carrer milers de persones fartes d’aquest cop d’estat? 0! Només han mostrat imatges de càrrega policial i detencions a Madrid.

Més o menys han dedicat el mateix temps a menysprear la protesta ciutadana, que el que aquest paio ha dedicat a lloar als Gossos, i dir que ell se’ls creu en referència a l’agressió soferta per l’Ester Quintana, malgrat les evidències i els informes que apunten tot el contrari...

Total, que més dona! No cal amoïnar-se gaire! Si al cap i a la fi resultes que un jutge despistat arribés a condemnar al maleït gos que va disparar o al fill de p que va donar les ordres...se’ls indulta i caaap problema, la banca sempre guanya!

En fi, amics, algú ho havia de dir!

Jutgeu vosaltres mateixos, la entrevista comença al minut 23,29

http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/4477971
filferro.jpg
filferro.jpg (6.07KiB)Visualitzat 7227 cops

Respon