La teva llicència FEEC 2013 en tres pasos

L'actualitat social cordadenca va més enllà de les excursions...

Moderador:Secretaria

Respon
Secretaria
Entrades:163
Membre des de:dt. ago. 02, 2005 19:01
Contacta:
La teva llicència FEEC 2013 en tres pasos

Entrada Autor: Secretaria » dl. des. 17, 2012 18:00

Les persones interessades en tramitar la llicència FEEC ó FEEC+FEDME per a l’any 2013 ja podeu començar la tramitació; recordeu que heu d'estar al corrent de pagament de la qüota social per la temporada 2012/2013.

PAS 1

Triar la modalitat de llicencia que voleu;

Clicant aqui trobareu el quadre de modalitats per a majors de 17 anys

Clicant aqui trobareu el quadre de modalitats per a les categories "menors de 14 anys" i "menors de 17 anys"

Fixeu-vos en la lletra que correspon a la vostra llicència i a baix de tot teniu el preu que li correspon

+ informació:altres avantatges amb la llicència FEEC (a part de l'assegurança)

+ informació: avantatges de l’habilitació FEDME

PAS 2

Fer l’ingrés de l’import corresponent, a través del Servi Caixa o de la banca electrònica, tal com s’explica aqui

A l’apartat REMITENT, has de posar els dos cognoms + la lletra de la teva modalitat de llicència + la lletra H si la vols habilitada per la FEDME (imprescindible si voleu que als refugis de fora de Catalunya us apliquin el preu de federats)

Exemple: FONTANALS RUIZ D H

La persona amb cognoms Fontanals Ruiz, ha triat la modalitat D que li cobreix els esports que practica en l’àmbit de tota Europa i també ha triat tenir-la habilitada per la FEDME per això ha posat la lletra H (si no la poseu, entenem que No la voleu habilitada)

i PAS 3

Un cop has fet el pagament, ens envies un correu electrònic a secretaria@cordada.org, per a avisar que ho has fet, per tal que seguim amb els tràmits.

Quan es rebin els diners a Cordada, farem el tràmit (aquest es farà 1 cop cada setmana amb l’acumulació de peticions realitzades);

Una vegada arribi la teva llicència a les oficines del club, t'enviarem un correu electrònic. Quan ho rebis ens avises si passes a recollir-la, te la donem a una activitat, o te la enviem per correus).

NOTA FINAL: El preu de les llicències federatives no és proporcional al moment en que es sol·liciten. Tenen la vigència de l'any natural, es a dir que us costa el mateix a data 1 de gener que a data 15 d'agost; per tant si la tramiteu ara gaudireu de les avantatges 365 dies i si ho feu més endevant, us costarà el mateix, però no tindreu tant de temps per amortitzar la despesa.

Respon