Moody's, Standard and Poor’s, Fitch, especulen amb la vida

Vols fer alguna denuncia social o ecològica?, Saps d’alguna acció reivindicativa? Ets d’un ONG i vols donar-la a conèixer?

Moderador:Secretaria

Respon
Josep Escruela
Entrades:213
Membre des de:dt. oct. 25, 2005 13:24
Moody's, Standard and Poor’s, Fitch, especulen amb la vida

Entrada Autor: Josep Escruela » dc. jul. 27, 2011 9:35

Seguint en la línia, sobre la necessitat d'informar-nos i formar les nostres pròpies opinions respecte al que ens està passant, he trobat un artícle de Matteo Maggini, molt interessant i curt:

http://www.globalrevolution.eu/globalfo ... en-mundial

L'explicació de la forma d'actuar dels especuladors feta a continuació per un tal Jose, que segueix a l'artícle de Maggini, coincideix exactament al que ens va explicar l'economista Aracadi Oliveres, president de Justícia i Pau, a una de les assemblees públiques dels Indignats de Sant Andreu.

Per cert que l'Arcadi va fent moltes xerrades que son del tot recomables, ja que ens explica el que passa i a més va intercalant notes d'humor que fan molt amenes les seves conferències. No en va el neonazi Puig va anunciar per TV3, que estaven pensant la forma de denunciar-lo (deu ser que no el té prou a l'abast per pegar-li amb la seva porra) i es que... és clar, l'Arcadi no te pels a la llengua i s'expressa clar i contundent a l'hora de denunciar la repressió, la corrupció, la manipulació i l'abús de poder i és clar, això els fa mal.

Respon