19-J La societat civil pren la paraula

Vols fer alguna denuncia social o ecològica?, Saps d’alguna acció reivindicativa? Ets d’un ONG i vols donar-la a conèixer?

Moderador:Secretaria

Respon
Josep Escruela
Entrades:213
Membre des de:dt. oct. 25, 2005 13:24
19-J La societat civil pren la paraula

Entrada Autor: Josep Escruela » dg. juny 19, 2011 22:38

La gent ha sortit de nou al carrer i de forma més massiva encara.

No han servit de res les mentides dels governants, els seus muntatges policials i publicitaris, l'ofensiva dels "tertulians" a ràdios i televisions.

No han servit de res les amenaces de Más i Puig, ni les queixes dels ploramiques dels altres partits. S'ha dit ben clar i be alt que n'estem farts d'aquest sistema i que no ens quedarem esperant a que els politics-vividors, arreglin res, ja que ni tan sols tenen cap poder per fer-ho...ja que estem a expenses de "l'humor del Mercat"...

Totes les tiranies costa molt anys de lluita fer-les caure: vivim sota la dictadura del mercat i estem segrestats, a més, per un sistema polític en el que cada cop creu menys gent.

S'estan girant les tornes. Perque el primer pas perque canviïn és prendre consciència que la solució només està en nosaltres mateixos, en la nostra unió.

I aquest diumenge 19-J, te una gran importància perque, superant tots els obstacles, la gent s'ha llençat als carrers, no a demanar res als polítics sino a exclamar, ja n'hi ha prou i les coses han de canviar.

Entre tots i totes, hem de cercar els camins. Participa, el teu futur està en joc.

Respira l'aire de l'esperança, contagiat d'optimisme.

Abandonem les ideologies que ens divideixen: siguem simplement com som: bona gent.

*****************
Us recomano un artícle que ens ha enviat MJMC, sobre el tema del 15-J, escrit per un filòsof, és molt interessant i aclaridor (a més de curt): 15 de juny, breu reflexió sobre el desprestigi

Respon