Per saber que està pasant, sense el filtre dels mitjans

Vols fer alguna denuncia social o ecològica?, Saps d’alguna acció reivindicativa? Ets d’un ONG i vols donar-la a conèixer?

Moderador:Secretaria

Respon
Josep Escruela
Entrades:213
Membre des de:dt. oct. 25, 2005 13:24
Per saber que està pasant, sense el filtre dels mitjans

Entrada Autor: Josep Escruela » dj. maig 19, 2011 8:50

Sembla que la gent comença a prendre consciència que l'actual sistema amb aparença democràtica, no és mes que una dictadura dels mercats, dels diners, del capital... és a dir d'uns poquets en detriment de la immensa majoria...

A aquest blog: http://democraciarealjabarcelona.blogspot.com/ podreu trobar informació de primera mà del que succeeix als carrers, sense el filtre interessat dels mitjans de desinformació, controlats pels qui no volen que res canvii.

Josep Escruela
Entrades:213
Membre des de:dt. oct. 25, 2005 13:24

Re: Per saber que està pasant, sense el filtre dels mitjans

Entrada Autor: Josep Escruela » ds. maig 21, 2011 9:25

Ahir a la nit vam baixar a la Plaça Catalunya per sol·lidaritzar-nos amb els acampats i fer força en cas que al dictadors se'ls acudís enviar els uniformats a intentar desallotjar als manifestants.

Van ser unes hores molt interessants, per prendre consciència real que hi ha força gent que sembla realment disposada a treballar de valent a tirar endevant propostes Realistes, que van gaudir del recolzament unànim dels assistents a aquella assemblea multitudinària.

Com sempre pasa, lo millor és viure les coses en directe, per captar les sensacions...vaig recordar aquella cançó de Raimón que diu:
"per unes quantes hores, ens varem sentir lliures i qui ha sentit la llibertat, te més forces per viure",
"una bella esperança, trobava la veu en el cos de mil·lers de joves que cantàven i que lluiten..."

sentir la cançó:

Baixa a la plaça Catalunya i forma la teva pròpia opinió. És una oportunitat per alimentar l'esperança que un altre món és posible i sortir per unes hores de l'apatía i el desànim que ens provoca el telenotícies: quin contrast!, despres de parlar de les concentracions, ens expliquen com el sistema ens seguirà collant i collant...fins a rebentar-nos...potser li ha arribat l'hora a aquest sistema depredador...depén de cada ún de nosaltres.

fotos

Respon