NO a la destrucció de la carretera de Bordils a Corçà

Vols fer alguna denuncia social o ecològica?, Saps d’alguna acció reivindicativa? Ets d’un ONG i vols donar-la a conèixer?

Moderador:Secretaria

Respon
Secretaria
Entrades:163
Membre des de:dt. ago. 02, 2005 19:01
Contacta:
NO a la destrucció de la carretera de Bordils a Corçà

Entrada Autor: Secretaria » dv. abr. 02, 2010 17:20

Salvem Solius en fa arribar el següent

Us fem saber que lamentablement la Diputació de Girona continua amb la seva manca de sentit comú i de sensiblitat envers el nostre territori. Concretament, té previst executar en breu (molt en breu!) una obra a la carretera que uneix Sant Martí Vell i Madremanya que implica una destrossa brutal (i us asseguro que no exagero en absolut) del nostre entorn, paisatge i vegetació. una bestiesa sense cap ni peus que modificarà irremediablement aquest meravellós racó de món que fins ara s'havia escapat de l'absurditat humana.

A través del blog http://elcritdelanatura.blogspot.com podreu tenir més informació de tot el que vagi passant d'ara endavant. Les coses estan molt difícils. Us convidem a veure el blog i a participar en ell mitjançant comentaris o escrits que us penjarem si els envieu. És important que comencem a aturar nosaltres aquesta bestiesa generalitzada de gestió que estan fent els nostres polítics i tècnics.

PD: els que sou facebookeros podeu consultar a defensors de la terra

Respon