TV3 intervinguda!

Vols fer alguna denuncia social o ecològica?, Saps d’alguna acció reivindicativa? Ets d’un ONG i vols donar-la a conèixer?

Moderador:Secretaria

Respon
Josep Escruela
Entrades:213
Membre des de:dt. oct. 25, 2005 13:24
TV3 intervinguda!

Entrada Autor: Josep Escruela » dv. abr. 27, 2012 12:20

Fa mesos que sabem que TV3 ja no és la nostra, només és la del govern, com en els millors temps de la dictadura.

Però cal posar exemples, perque ningú digui…demagogia!.
Ahir els yayoflautas van ocupar la seu del Ministerio del Interior, si la del neo-nazi Puig. (que be que el retraten al Polònia...però quant durarà?)

La notícia de la protesta, no va gaudir ni de 15’’ a TV3, es va veure a altres cadenes i la premsa es va fer ressò, només cal que poseu al google: yayoflautes...i trobareu el que no explica TV3.

Però algú pot dir, be, son quatre marginats…, es més important qualsevol de les ximpleries que omplen minuts i minuts…

Tampoc és notícia que s’enviï a la presó a una sindicalista, ens hem assabentat per altres canals...també, com a la dictadura, defensar drets te un cost, però no es notícia.

Poseu al google: sindicalista empresonada

Però be, també és un tema “marginal”

Així es que us poso un altre exemple : manipulació de la intervenció del Síndic de Greuges davant els diputats del Parlament de Catalunya:
Tv3 només menciona que el síndic es queixa que no li deixen entrar a les presons, mentre que altres mitjans informatius posen l’accent en el que el síndic exposa com tema més important, la pèrdua de drets que signifiquen les retallades, etc.

TV3 està intervinguda, pels mateixos que remenen tots els poders. Si vols estar informat des d’altres punts de vista, cerca altres canals: pensa i actua: demà et pot tocar a tu!.

Per exemple Attac-tv: http://www.attac.tv/

Hi ha alternatives a aquest sistema econòmic, hi ha altres maneres de viure, però no ens ho regalaran...

Respon