REUNIÓ DE LA JUNTA

L'actualitat social cordadenca va més enllà de les excursions...

Moderador:Secretaria

Respon
Jesus Altemir
Entrades:103
Membre des de:dv. abr. 06, 2007 4:54
REUNIÓ DE LA JUNTA

Entrada Autor: Jesus Altemir » dl. abr. 16, 2012 22:55

CRONICA-ACTA DE LA REUNIÓ DE JUNTA DE 13 D'ABRIL2012.

Barcelona, a 13 d'Abril de 2012

Despres d'alguns aplaçaments per agendes apretades finalment hem coincidit en aquesta data i donat que l'hora no ens oferia gaire temps de debat a Can Guardiola, al final i ben trovat,
gaudirem de la hospitalitat d'Irene i en Josep a casa seva per parlar dels temes del club en un sopar-debat amb bona participació i ambient de companys.

Mes que pendre mases mesures concretes s'ha fet una xerrada oberta entre gent interesada a la vida del club, membres de la junta, cordavocal, i socis en general per veure com podem millorar Cordada, quins problemes tenim, repasar succesos i comentarlos i podriem resumir que hem tractat 3 temes.

Millores al funcionament de les seccions.
Dinamització del voluntariat
Seguiment i/o reenfocament amb la participació a L'Harmonia.

Del primer tema (Seccions)

Definim que l'objectiu de les activitats de secció ha d'anar enfocat a fer club, que les activitats han de tenir un ambient col.lectiu d'una forma de fer esport on el grup respecti el treball i la figura dels organitzadors de la sortida, hagi l'ambient que ens agrada i es cuidi que asistents nouvinguts o convidats puguin voler integrarse al grup, i tambe a la vida del club.

Es a dir que l'objectiu es convidar a sortides de secció a coneguts amb intenció de fer-se socis, als que ajudem a decidirse facilitant.lis que coneguin la nostra gent, no pasejar de franc a tots els colegues de tots.

Tambe per no forzar excesivament el fer-se soci a una sola sortida de prova amb la secció, ampliem a dos el marge per decidir-se. La tercera nomes podra fer-la un cop fet soci.

Tambe en breu es fara una plantilla per que els organitzadors d'una sortida, parlat amb la secció via grup de correu, puguin penjar directament la sortida a la web, agilitzant el tramit i treient feina a secretaria.

Recordem que tots els socis poden accedir a participar a les seccions, que es poden fer coses de varis nivells tecnics i fisics, amb un minim de rodatge de formació i sortides guiades. I tambe accedir i enviar correus entre socis per sortides i activitats a nivell informal.

Tambe demanem una mica d'autocontrol a la missatgeria dels foros de secció reduint comentaris particulars que no tinguin a veure amb activitats comuns, per no saturar de correus indesitjats a membres de la secció aliens a la nostra conversa sobre heavymetal (per dir algo)

Sobre el voluntariat:

Sembla que no calgui dir.ho, pero per si un cas ho direm, cal ajuda per tirar endavant el club, moltes tasques saturen l'agenda dels nostres profesionals i qualsevol cop de mà es agrait.

Els temes amb mes problemática son els de reunions socials, moviments veinals, l'Harmonia i tasques puntuals que afegeixen mes hores de les raonables a la tasca quotidiana de guiatge i secretaria.

Aquí socis del barri amb una mica de temps lliure, ganes i compromis poden fer una tasca molt necesaria.

Aviat es penjarà una finestra amb tasques en les que col.laborar per que tothom que vulgui ajudar pugui veure el que pot fer millor.

Del tema l'HARMONIA:

Inicialment l'HARMONIA era per nosaltres un projecte per poder gestionar un espai public ubicat a Can Fabra, per us social del nostre club, que l'Ajuntament ens hauria de cedir. D'aquesta manera ens implicàrem en la lluita per aconseguir el que seria el nostre somni. Una bona solució a la nostra manca d'espai i un projecte participatiu, autogestionari i del barri.
Amb la crisi, un inexplicable retardament en la adjudicació quan manava el PSC i l'actual canvi de color politic de la regidoria del districte a CIU, van allargant molt la lluita i la persona que la porta quasi en solitari (Irene) dedica molt de temps i no se sent recolzada, ni per l'interes de la masa social pel tema ni pels resultats de les moltes hores de reunions, que avancen molt a poc a poc.

Entre la feina i motius familiars ja no pot portar aquesta carrega afegida en solitari i demanem ajut per aquestes reunions d'algu o alguns coneixedors del barri amb ganes de continuar la lluita i portar de forma regular el pes d'aquestes reunions.

En cas de no trovar en breu un ajut viable hauriem de plantejar a la Federació de l'Harmonia la nostra imposibilitat de poder seguir aportant a aquesta lluita la part que ens pertoca i nomes ens podriem presentar com soci a una segona velocitat, sense voler cogestionar l'espai i acceptant el paper que els que s'ho han treballat fins al final ens concedissin.

Aixó podria implicar no aconseguir un espai propi, autonom sino nomes un tracte per tenir espais compartits, amb horaris, calendaris i altres limitacions, tot suposant que acceptin aquest grau d'implicació a la baixa.

Acordem tambe fer una altra reunió de Junta, oberta a tots els socis, a l'estiu, avans de Juliol i anar fent reunions amb una frequencia trimestral aproximada.

Participants a la reunió:
Maite,Victor Sellares, Nuria Galan, Marta Berruezo, Gerard, Sandra Bages, Elisa Corrochano, Josep, Irene, Jordi Picas i Jesus Altemir.

Respon