Carta d'una víctima del Conseller Puig

Vols fer alguna denuncia social o ecològica?, Saps d’alguna acció reivindicativa? Ets d’un ONG i vols donar-la a conèixer?

Moderador:Secretaria

Respon
Secretaria
Entrades:163
Membre des de:dt. ago. 02, 2005 19:01
Contacta:
Carta d'una víctima del Conseller Puig

Entrada Autor: Secretaria » dj. juny 02, 2011 11:28

Us traslladem la carta que hem rebut, d'una víctima del Conseller Puig;

Els mitjans d'informació, públics i privats, només publiciten allò que interessa als seus amos, per això és tan necessari que des de la societat civil, fem d'alta veu als que son condemnats al silenci pel poder.

Bala perduda, per Joan Roura

Felip Puig: No puc menjar sòlids, no puc dormir per prescripció mèdica, no puc fer petons a les persones que estimo, no puc jugar a futbol en dos mesos, no puc celebrar la victòria del Barça i tinc la meva mare amb atacs nerviosos.

Demà aniré al metge per saber si he perdut audició ja que el divendres hi tenia tanta sang que els metges no ho podien veure del tot.

Aquesta nit he tornat a somniar amb l'escena de l'impacte de bola de goma. M'ha tornat a envaïr la mateixa por - i incomprensió! - que vaig sentir quan vaig recuperar el sentit després de desplomar-me al terra. En aquell moment no era capaç d'imaginar el que havia succeït, doncs jo estava molt lluny del lloc on es repartien els cops de porra. Només sagnava sense parar per l'orella – va durar 5 hores! - , tenia la vista ennuvolada, no reconeixia la meva millor amiga, tenia les mans fredes i els sentits no em responien.

Totes aquestes tortuoses imatges es repeteixen insistentment al meu cap i si vostè les va manar és perquè és incapaç d'imaginar res semblant. Cregui'm.

En un vídeo d'internet he trobat una imatge del Mosso que em va disparar. Miri del segon 1:25 al segon 1:30 d'aquest vídeo http://www.youtube.com/user/Atukelly22# ... taNg8c8OtU

Jo no sóc el noi espaorit que surt a les imatges i al qual dispara l'agent. Jo sóc un jove que hi havia molt més enllà, tranquil·lament instal·lat en un nucli pacífic i conversant amigablement amb una companya quan aquesta bala perduda, probablement després de rebotar a terra, es va incrustrar a la meva orella. L'amiga en qüestió i d'altres testimonis, evidentment, aniran fins al final amb mi en la denúncia que penso interposar.

Felip Puig, si li interessa el meu cas, pot demanar el "parte" mèdic a l'Hospital del Mar o posar-se en contacte amb mi, segur que això no li serà difícil. Tot i així, la veritat: dubto que ho faci i encara no entenc com sóc tant il·lús com per enviar-li aquest missatge. En definitiva, penso lluitar aquesta causa fins on sigui necessari i denunciaré el meu cas fins que:

1.- El Mosso sigui identificat i retirat del Servei per disparar a un ciutadà sense mirar qui hi ha darrere.
2.- Els Mossos d'Esquadra deixin d'utilitzar aquestes boles de goma que ja han matat a gent i han volat molts ulls.
3.- Renunciï al càrrec per ordenar aquesta massacre.

Més indignat que mai li demana la dimissió un conciutadà ferit.

Joan Roura Expósito

Jordi Porta
Entrades:113
Membre des de:dt. juny 26, 2007 19:32

Re: Carta d'una víctima del Conseller Puig

Entrada Autor: Jordi Porta » dj. juny 02, 2011 20:20

Solament puc sentir ràbia.
Tots els agents han d'anar identificats amb la seva placa a la vista, els de la "brimo" o se la treuen o la tapen amb la ermilla i això és ilegal, però clar...

Jesus Altemir
Entrades:103
Membre des de:dv. abr. 06, 2007 4:54

Re: Carta d'una víctima del Conseller Puig

Entrada Autor: Jesus Altemir » dg. juny 05, 2011 20:35

HOME,NO VAN IDENTIFICATS PERQUE NO HI HA DINERS PER QUE CADASCU TINGUI ELS SEU XALECO PROTECTOR,QUE ES LO QUE ELS HI OCULTA LA PLACA, PERO SI TREURAN DINERS PER POSAR.LIS UNA CAMARA AL CASC PER GRAVAR COM ESTOMAQUEN ALS CONTRIBUENTS I PODER CULPABILITZAR PER TV A LES VICTIMES AGREDIDES.
S'ESTAN LLUINT AMB LES EXPLICACIONS,SERIA PER RIURE SI NO HAGUESSIN FERITS PEL MIG.
LO QUE FA RABIA ES QUE ENCARA HAGI MITJANS I GENTUSSA COM LA RAHOLA QUE DEFENSI EL QUE VAREN FER.

Secretaria
Entrades:163
Membre des de:dt. ago. 02, 2005 19:01
Contacta:

Re: Carta d'una víctima del Conseller Puig

Entrada Autor: Secretaria » dt. juny 07, 2011 10:50

La Federació Ecologistes de Catalunya (EdC) rebutja l'agressió brutal comesa pels Mossos d'Esquadra contra les persones acampades a la Pça. Catalunya i demanem la dimissió del Conseller Felip Puig


L'assemblea general anual de la Federació Ecologistes de Catalunya manifesta la seva solidaritat i suport a les persones acampades i participants de les activitats que es concentren a la Pça de Catalunya perquè per mitjà del diàleg, el debat lliure, pacífic i democràtic, estan proposant alternatives a l'actual model social insostenible.
Considerem que el govern de la Generalitat i significativament el Conseller Felip Puig són els responsables d'aquesta execrable actuació policial que atempta contra els drets de les persones.

La Federació EdC vol subratllar que ara fa 10 anys ja vam alertar la societat catalana sobre la personalitat autoritària del Conseller Felip Puig. Per aquesta raó, EdC vam ser els promotors i organitzadors d'una manifestació de protesta que va aplegar un nombre molt important de col·lectius d'arreu del país, que van reclamar la dimissió de l'aleshores Conseller de Medi Ambient per la seva responsabilitat en donar cobertura a greus atemptats contra el nostre medi natural, que la mateixa Unió Europea va frenar (ampliació de les pistes de Baqueira Beret) i per la seva reiterada negativa a acceptar el diàleg com a forma d'assolir acords amb les demandes de les entitats ecologistes i ciutadanes.

Ara lamentablement aquesta persona orgullosament es (ir)responsabilitza de l'ús de la força desproporcionat i, contra el que mostren les imatges dels professionals de la informació i el testimoni de la ciutadania, menteix grollerament sobre l'actuació policial (137 persones ferides, ús d'escopetes i bales de goma, etc) i sobre la seva veritable finalitat (no es tracta de cap neteja que no sigui la de dissoldre per la força el moviment social aplegat a la Pça de Catalunya).

La Federació Ecologistes de Catalunya:
- comparteix la indignació de la ciutadania davant d'aquests fets i rebutja la cobertura del govern de la Generalitat cap aquesta actuació
- demanem el cessament del Conseller Felip Puig, i donem suport a la demanda de nombroses entitats socials catalanes en aquest sentit
- demanem que s'identifiquin i es sancionin tots i cadascun dels responsables i executors de la brutal actuació

Ecologistes de Catalunya 02 de juny de 2011
www.ecologistes.cat

correu@ecologistes.cat

Tel. 936802751

Respon