Tanquem les nuclears ja!!

Vols fer alguna denuncia social o ecològica?, Saps d’alguna acció reivindicativa? Ets d’un ONG i vols donar-la a conèixer?

Moderador:Secretaria

Respon
Pilar Magdalena
Entrades:21
Membre des de:dc. maig 02, 2007 0:43
Tanquem les nuclears ja!!

Entrada Autor: Pilar Magdalena » dl. maig 23, 2011 17:05

Manifestació amb el lema "Tanquem les nuclears ja!!." Diumenge 5 de juny a les 12h. sortida de la pl. Palau i final a la seu d'Endesa del Paral·lel.
Trobareu més info a http://www.tanquemlesnuclears.org. D'aquesta pàgina us recomano especialment el vídeo amb l'entrevista al Dr. Eduard Rodriguez Farré, un dels poquíssims científics amb prestigi internacional que s'atreveix sempre a manifestar la seva opinió contrària a l'energia nuclear.
Pilar Magdalena.

Josep Escruela
Entrades:213
Membre des de:dt. oct. 25, 2005 13:24

Re: Tanquem les nuclears ja!!

Entrada Autor: Josep Escruela » dl. maig 30, 2011 8:55

Acabo de sentir a la TV3 que la cancellera Alemanya, una antiga pro-nuclear total, junt amb el seu govern neo-liberal i conservador, han decidit tancar TOTES les nuclears en pocs anys.

El pas no l'han donat només perquè potser ja han après que el preu del gran perill d'aquesta energía és impagable sino que també veuen perillar les seves poltrones, ja que el moviment anti nuclear alemany és molt fort a aquell país i Focoshima (o com, s'escrigui), és un avís tan i tan evident, que no el poden amagar sota l'estora.

Mil·lers i mil·lers de persones han mort i moriràn pels accidents nuclears i a més els residus són una porquería que ningú sap que fer amb ella... en fí, el món seguirà donant voltes sense les nuclears, poc a poc es va demostrant que, si volen, poden trobar altres fonts energètiques més sostenibles i gens perilloses amb les persones.

Respon