No amb el meu vot (sobre la abolició de les curses de braus)

Vols fer alguna denuncia social o ecològica?, Saps d’alguna acció reivindicativa? Ets d’un ONG i vols donar-la a conèixer?

Moderador:Secretaria

Respon
Secretaria
Entrades:163
Membre des de:dt. ago. 02, 2005 19:01
Contacta:
No amb el meu vot (sobre la abolició de les curses de braus)

Entrada Autor: Secretaria » ds. juny 19, 2010 19:57

Visiteu la nostra web per informar-vos i adherir-vos a aquesta campanya. Gràcies.


https://sites.google.com/site/noambelmeuvot


Benvolguts amics,

Soc el coordinador i responsable de la campanya ciutadana que demana als partits que no tenen una postura oficial sobre la prohibició de les curses de braus a Catalunya, que respectin la llibertat de vot dels seus diputats, quan properament el parlament es pronuncïi sobre aquesta qüestió. Ens agradaria molt poder comptar amb el vostre suport i per això,només us demanem que informeu d'aquesta campanya als vostres activistes i associats, encara que només sigui reenviant aquest correu. A la nostra web trobareu tota la informació sobre la campanya. Qui vulgui pot adherir-se a la mateixa web, llegir el manifest i noticies relatives a tot el procés de la iniciativa legislativa popular, que confiem i desitjem que aviat posarà fi a aquest espectacle que ja no representa en absolut els valors ètics de la Catalunya dels segle XXI.

La veu de tots i totes les compromeses amb el respecte per la vida és més necessària que mai,per impedir que la classe política giri l'esquena a la voluntat popular. Moltes gràcies per escoltar-nos.

Atentament

Miguel Angel Barrachina i Roger
Coordinador de campanya

poster

Respon