Acte sobre el projecte d´abocador a la pedrera Berta

Vols fer alguna denuncia social o ecològica?, Saps d’alguna acció reivindicativa? Ets d’un ONG i vols donar-la a conèixer?

Moderador:Secretaria

Respon
Secretaria
Entrades:163
Membre des de:dt. ago. 02, 2005 19:01
Contacta:
Acte sobre el projecte d´abocador a la pedrera Berta

Entrada Autor: Secretaria » dv. abr. 02, 2010 17:15

CEPA-Ecologistes de Catalunya ens ha fet arribar la convocatòria un Acte-Debat sobre el projecte d'abocador de bales a la pedrera Berta:

Hola a tothom!

com sabreu fa setmanes va sortir la notícia que el tribunal suprem ha resolt a favor de l'empresa FCC el recurs contenciós que fa anys s'arrossega pel projecte de restaurar la pedrera Berta, entre Sant Cugat i El Papiol, dins del parc de Collserola, amb un abocador de residus en bales procedents d'ecoparcs. Ens consta que efectivament FCC vol tirar endavant el projecte de fer un abocador de bales a la Berta, en terreny granític, fisurat, i a sobre d'un aqüífer dels més importants de l'area metropolitana.

Davant d'aquesta terrible amenaça per la nostra estimada Collserola, des del CEPA hem organitzat un acte de divulgació de la problemàtica el proper 7 d'abril a les 19.30 h. al Club Muntanyenc Sant Cugat (Plaça de la Vila 2, Sant Cugat del Vallès). Parlaran, a banda de nosaltres, el Jesús Carrera (l'hidrogeòleg que des de la UPC - ara està a l'Institut Jaume Almera del CSIC - va fer l'informe que desaconsellava totalment la ubicació), el José Luís Salazar, de l'AVV Valldoreix Sud i president de la secció de medi ambient del Col·legi d'Advocats de Barcelona, l'alcalde del Papiol, el president de la federació d'AVV de Sant Cugat, la alcaldessa-presidenta de l'EMD Valldoreix i en Pau Pérez, autor de llibres i articles sobre aquest i altres casos com el de l'abocador del Garraf.

Esperem que pogueu venir, és un cas molt important que hem d'aturar!

CEPA - Ecologistes de Catalunya
Fitxers adjunts
Acte abocador pedrera berta.pdf
(555.21KiB)S’ha baixat 354 vegades

Respon