Es presenta en societat el GRC – 4

L'actualitat social cordadenca va més enllà de les excursions...

Moderador:Secretaria

Respon
Secretaria
Entrades:163
Membre des de:dt. ago. 02, 2005 19:01
Contacta:
Es presenta en societat el GRC – 4

Entrada Autor: Secretaria » dv. set. 23, 2011 11:00

Es presenta en societat el GRC – 4

El passat dijous 23 de setembre es va fer la presentació del Gran Recorregut de Cordada número 4, al Centre Cívic Garcilaso.

L’acte va consistir en la projecció de fotografies del GRC-3 (Matagalls – Canigó) i de les etapes del proper, que començarà el dia 9 d’octubre.

Els Grans Recorreguts de Cordada, son itineraris dissenyats pels nostres guies que aprofiten els camins més interessants de les diverses comarques que es travessen. A vegades coincideixen amb itineraris senyalitzats (GR’s, PR’s i altres no).

De moment és una activitat que ha gaudit de gran acceptació entre els nostres socis i amics i esperem que continuï sent així en aquest nou repte de la 4a edició.

Aquest nou projecte pretén enllaçar en 14 etapes el cim del Montmell (cim més elevat de la comarca del Baix Penedès), amb el Parc dels Ports, que es travessarà íntegrament de Nord a Sud.

Pel mig visitarem indrets i serres ben conegudes i prestigioses a nivell paisatgístic, com Prades i el Montsant, però també per altres espais ben interessants i poc freqüentats que els caminaires aniran descobrint a poc a poc.

Degut a les importants distàncies de desplaçament, aquest GRC te 5 etapes que seran d’un dia i la resta fins a les 14 totals, es faran en caps de setmana.

En aquest sentit cal destacar que les 3 últimes etapes (la travessa dels Ports), es fan el cap de setmana llarg del 26 + 27 + 28 de maig i que caldrà reservar amb molta anel•lació per tal d’assegurar les places als refugis (es donaran per ordre de inscripció)

Teniu la relació i dates de les etapes en aquest enllaç: El GRC-4 Etapa per etapa

Animeu-vos!!

Respon