“Cordada, ajusta la seva quota social"

L'actualitat social cordadenca va més enllà de les excursions...

Moderador:Secretaria

Respon
Secretaria
Entrades:163
Membre des de:dt. ago. 02, 2005 19:01
Contacta:
“Cordada, ajusta la seva quota social"

Entrada Autor: Secretaria » dt. set. 20, 2011 12:23

“Cordada, ajusta al màxim la seva quota social per adaptar-se als temps de crisi”

Benvolguts socis i amics:

El dia 1 d’octubre, rebreu la domiciliació de la quota 2011/2012. Enguany, fent us esforç d’austeritat, intentem ajustar la quota dins els límits dels equilibris pressupostaris a que tota la població ens veiem sotmesos, per les batzegades d’aquest sistema econòmic caòtic que ens toca patir.

Així doncs, els socis i sòcies que pagueu la quota ordinària, rebreu un rebut de 36€ en comptes de 42€, com era habitual.

Aquesta decisió ha estat presa per la junta directiva i serà sotmesa a ratificació per part de l’assemblea de socis i sòcies de Cordada, que tindrà lloc el proper dissabte 21 de gener de 2012 i a la qual us animem a participar.

Avisos :

- Si us voleu donar de baixa, si us plau, notifiqueu-lo com més aviat millor i ens evitem les despeses de gestió.

- Si no us ve d’aquests 6 € i ja us esta be pagar els 42€, ens ho notifiqueu i moltes gràcies!

- Si esteu a l’atur, patint una lesió o impediment de qualsevol tipus que no us permet fer activitat, però no us voleu donar de baixa, podeu triar l’opció “quota manteniment”, que us permet mantenir l’antiguitat i que està fixada en 12€

- A finals de novembre us podrem informar dels preus de les llicències FEEC/FEDME pel 2012 i podreu demanar que us la tramitem, tal com hem fet aquest 2011.

Respon