Cordada a Twitter...SEGUEIX-NOS!!

L'actualitat social cordadenca va més enllà de les excursions...

Moderador:Secretaria

Respon
Secretaria
Entrades:163
Membre des de:dt. ago. 02, 2005 19:01
Contacta:
Cordada a Twitter...SEGUEIX-NOS!!

Entrada Autor: Secretaria » dc. set. 14, 2011 17:03

Cordada a Twitter

Segons la Viquipèdia....

Twitter (pronunciat en anglès [ˈtwɪɾɹ̩] o ['twɪtəʳ] i traduït al català com tuitar, tuitejar o piular[2]) és un servei de microblogging que permet als seus usuaris enviar i llegir missatges de text d'una longitud màxima de 140 caràcters (denominats tweets, tuits, o piulades) per mitjà del mateix web de Twitter, SMS, missatgeria instantània o bé aplicacions de tercers com Twidroid, Twitterrific, Tweetie, Facebook, Twinkle, Tweetboard o TweetDeck.

Aquestes actualitzacions es mostren en la pàgina de perfil de l'usuari, i són també enviades de forma immediata a altres usuaris que han triat l'opció de rebre-les (els "seguidors"). L'usuari original pot restringir el seguiment d'aquests missatges només per part dels membres del seu cercle d'amics, o permetre el seu accés a tots els usuaris, que és l'opció per defecte.

Els usuaris poden rebre les actualitzacions des de la pàgina del Twitter, mitjançant missatgeria instantània, SMS, RSS i correu electrònic. Es calcula que es publiquen uns 130 milions de piulades al dia.[3]

Perquè Cordada a Twitter?

Ens sembla una eina de comunicació per informar breu i ràpidament de notícies que ens arriben a la secretaria o be que es generen a l'entramat social de Cordada.

Com pots seguir els Twitts de Cordada?

1r.- Obrir la teva adreça a Twitter

2n.- Un cop creada, anar a la pestanta "a qui seguir" i cercar "Cordada". Un cop trobat el nostre Twitt, clicar "Seguir". És moooolt senzill!

3r.- Per saber qué està passant, has d'entrar al Twitter amb la teva adreça i automàticament rebs totes les novetats de totes aquells twittaires que has decidit seguir, o sigui que no t'invaeix el teu correu electrònic.

I si ho proves i no t'agrada... elimines la teva adreça twitt i ja està!

Josep Antoni Bermudo
Entrades:86
Membre des de:dt. oct. 25, 2005 13:24

Re: Cordada a Twitter...SEGUEIX-NOS!!

Entrada Autor: Josep Antoni Bermudo » dj. set. 15, 2011 11:57

Molt bona idea..jo ja m'he apuntat !...És molt fácil i útil...

Respon