La cord@vocal una altra forma de fer Cordada.

L'actualitat social cordadenca va més enllà de les excursions...

Moderador: Secretaria

Respon
Secretaria
Entrades: 163
Membre des de: dt. ago. 02, 2005 19:01
Contacta:

La cord@vocal una altra forma de fer Cordada.

Entrada Autor: Secretaria » dg. feb. 07, 2010 20:28

La cord@vocal una altra forma de fer Cordada.

Tal i com hem explicat al resum de la 2a Marató de Cordada es va comentar de crear un foro per facilitar la participació.

Ja s'ha creat i compta amb quasi 20 suscriptors...som quasi un 5% dels socis...no es molt, però acabem de començar!

aquest és el text de presentació:

La cord@vocal una altra forma de fer Cordada.

Benvolgut soci, la cord@vocal, es un grup de contacte entre els socis i sòcies que volen tenir un protagonisme en el funcionament ordinari de l’entitat, més enllà de les activitats esportives pròpies del club.

És un nivell de participació intermig entre el soci de base, que no pot o no vol participar més enllà d’allò que és estrictament esportiu i el compromís dels membres de la junta directiva.

Un espai d’opinió, que ens permet la fluïdesa de les noves tecnologies, on la junta puguem recavar opinions si necessitem major consens o ens trobem “perduts”, però també un fòrum on els membres de cord@vocal puguin compartir amb la resta, les seves idees per millorar l’entitat.

La cord@vocal pretén ser també el viver dels futurs membres de junta directiva, en un afany de cercar fórmules d’afavorir la participació i la constant renovació i relleu entre les persones que han de “tirar del carro” des de la vessant de la participació voluntarista.

Amic/ga, ja ho saps, si vols aportar, construir, la cord@vocal, pot ser l’altaveu de les teves idees, només cal que demanis participar i seràs benvingut."

Respon