Mulleres 2021!

Crònica Jesús – Anna Mulleres 2021!

L’aventura va començar amb un wats! Un SOS!! Agost a Bcn treballant! No pot ser!

Al grup de la sortida de l’Olla de Núria vaig escriure:

Hola a tots i totes!!!

Algú voldria/podria fer sortida d’un dia o bé dos dies pels caps de setmana 21-22 o bé 28-29??

El Jesús va contestar! Fem el Mulleres!

Doncs vinga!

Vam sortir dissabte ben d’hora, em va recollir al carrer Galileu i vam enfilar carretera. Arribàrem a bona hora, després de fer un bon esmorzar, deixar el cotxe i començar a pujar cap al refugi lliure. Per mi era la primera vegada que anava a un lliure! Quina emoció!

El camí preciós, primer tros enfilant el curs del riu, meravellós… com sempre a la muntanya. Vam gaudir molt del paisatge, paràvem a fer fotos, sobretot el Jesús, i jo a mirar … sense més.

Quan ens apropàvem al refugi, oh! quina sorpresa! És com una llauna de tonyina!!! No m’ho puc creure!!! I jo pensava: Ai madre donde me ha traido el Jesús! jajajaja! Quin fart de riure! Un cop allà sorpresa! Darrera els llacs, unes vistes precioses i dintre del refugi, doncs genialíssim!!

Vam baixar a buscar aigua al riu i donar una volta pel llac. De seguida, marxaria la llum, hem de començar a sopar!

Fogó en marxa i vinga escalfar sopa de sobre i unes salsitxes que va portar el Jesús! Pensa en tot aquest home! Però el millor estava per arribar: tot sopant va i treu la bota de vi!! No m’ho puc creure!! Envoltats d’un paisatge meravellós, fent-se de nit, sopant ben abrigadets i amb vinet!! I el millor: risas y risas y més risas!!! Esto es lo más! Planazo!! Millor impossible!!

Vam veure sortir la lluna, que preciós! Una mica de xerrada amb la gent que hi havia per allà..i a dormir! Demà el Mulleres ens espera!

L’endemà ens aixequem ben d’hora, el Jesús prepara els capuccinos i vinga, cap amunt! El camí es va fent llarguet, però pim pam pim pam anem fent i ja arribem a l’últim tros, grimpem una miqueta i ja hem arribat!!!

Cim a la saca i al Jesús ja només li queda un 3000 de Catalunya!

Per baixar, ens fem un fart de riure també! Em fa una mica d’impressió la mini desgrimpada que he de fer..i el Jesús home de recursos no dubta i treu un arnès amb molta història (pregunteu-li, pregunteu-li) i la corda! I vinga cap avall!!

Arribem als llacs …ooh que fresca es l’aigua i quina calor que fa!! Així que… bany!!

Dinem i un cop secs comencem la baixada…fàcil!

Cap de setmana fantàstic! i el millor de tot: he trobat un company de viatge fantàstic: risas y más risas.. i una altre aventura per al següent cap de setmana!!

Dit i fet, al Jesús només li falta el Punta Alta! Pues venga: proper cap de setmana Punta Alta!

I acabem fem una cerveseta i com diu ell: fent-nos els xulos!!!

Activitat realitzada el 21+22 d’Agost 2021

Veure les fotos

Deixa un comentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.