La Vanoise, el reportatge!

LA VANOISE

Carai, quina setmana més diferent i encantadora!

Del 13 al 17 d’Agost, vam compartir uns dies de caminades i excursions cordadenques als Alps francesos. Hi ha dos dies de trànsit que no els contemplo… tot i que entrar i sortir de les autopistes franceses també forma part del pacte.

Cada matí, després d’un bon esmorzar, esperàvem l’inici del punt de sortida de l’excursió. Aquest semblava que no arribava mai, no sé si per les ganes que teníem de conèixer nous espais, nous camins, nous pics o si per les fortes pendents de les carreteres i la velocitat de la nostra furgoneta… no ho sabria dir, potser lo segon.

Un cop iniciàvem la marxa, una certa competició entre les Mendoza (grup de 4 que tenia avantatge perquè tenien a Irene al seu equip) i les Temuco (5 noies que practicaven una tècnica excepcional), es detectava.

No us penseu, era una competició fraternal, de bon rotllo, que s’anava diluint a mesura aconseguíem els nostres objectius, davant dels fantàstics paisatges i el munt de natura que ens envoltava, i que desapareixia totalment davant els atractius àpats que ens preparava en Nonon, amb pastissos “caseros” i formatges inclosos.

En definitiva, una experiència molt natural, sense estressos, amb bona companyia i bona cohabitació en un marc espectacular.

Eli Cornadó

A continuació podeu veure el muntatge :  La Vanoise, el reportatge

Un comentari

  1. Quin muntatge tan guapo!, moltes gràcies! Per alguna cosa La Vanoise va ser el primer parc natural francès!

Deixa un comentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.