Excursionisme en familia, resum reunió preparatòria

El passat dijous 6 ens varem reunir 4 famílies i els guies de Cordada per tal de fer la preparació de la trobada de les sortides en família del proper diumenge.

 

Els guies del club varem exposar les idees bàsiques del projecte i tothom va estar d’acord en que poden ser un bon punt d’inici.

–        Les sortides familiars son una activitat basada en el voluntariat que comptaran amb el suport tècnic, logístic i de difusió del club.

–        La idea es que hi hagin tres persones compromeses amb cada convocatòria de sortida.

Dues hauran d’encarregar-se de l’estudi i posterior posada en escena de la pròpia excursió, perquè -almenys en aquesta primera etapa-, es volen fer dos propostes d’itinerari el mateix dia. Per al disseny de l’activitat comptaran amb el suport tècnic dels guies del club.

La tercera persona s’encarregaria de la coordinació de persones/vehicles i altres aspectes relacionats amb la logística. Per a aquest apartat comptarà amb el suport de la secretaria del club.

–        A la trobada s’intentarà fer un calendari de sortides. Esperem que puguin fer-se un cop al mes. Per a la seva difusió es comptaria amb el “boca orella” + les eines habituals del club: pàgina web, Facebook, Twetter, llistes de correus, etc.

–        També s’hauria de parlar de què s’haurà de pagar per fer la inscripció a les properes sortides, ja que la feina s’ha de valorar i compensar, encara que sigui de forma gairebé simbòlica. Una primera idea seria pagar, per unitat familiar, 3€ les sòcies 5€ les no sòcies.

En referència a aquesta primera excursió:

–        El guiatge, el realitzaran els guies de Cordada, sense cost pels participants.

–        La coordinació la portarà la secretaria del club.

–        Les famílies que es vulguin inscriure hauran d’enviar les dades a secretaria@cordada.org

–        La cita serà a les 9 del matí davant la porta de l’estació Renfe “Sant Andreu Arenal” metro Fabra i Puig. Si alguna família es vol desplaçar directament a l’excursió, ja es quedarà amb ella.

–        Hi haurà dos nivells (en funció a la distància), per fer dos grupets

–        Es penjaran les dades concretes a la web (distància i desnivell)

–        Es dinarà tots junts al Castell de la Popa

–        Es preveu la tornada a BCN cap a les 17,30 aprox. (desprès de dinar i baixar als cotxes).

 

I més o menys, aixó, es tot, moltes ganes que aixó tiri endavant.

2 comentaris

  1. Comparteixo les idees exposades.

    En relació a la quota per unitat familiar crec que s’ ha fer una correcciò en el preu unitat familiar. Ara s’ ha posat el mateix preu per les famílies sócies que per les no sócies. Quina va ser la proposta?

    Cordialment

Deixa un comentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.