Darrera de la pancarta

A partir de la publicació de la sentència “al procés”, moltes entitats cíviques, culturals, sindicals i esportives hem fet palès públicament el nostre desacord. 

Vegeu comunicat i llistat de les entitats que ho subscrivim

Vegeu reaccions al món esportiu

Un petit club de handbol, el Bordils, ha fet una petita acció de protesta (vegeu vídeo) i ens ha inspirat a proposar-vos que, a cada sortida a la muntanya, ens fem una foto amb aquesta pancarta.

Com veureu, no conté, expressament, cap missatge independentista. És una pancarta de reivindicació de drets i llibertats. Entendrem perfectament, i no hi ha cap problema amb això, que alguna persona no es vulgui identificar amb aquest missatge.

I també entenem que aquesta iniciativa pugui fer que algú se senti incòmode. Però és que els actes de protesta i sobretot els motius que els provoquen, són molestos, segurament molt més molestos per a qui es veu en l’obligació de fer-los i, per tant, cal comprensió entre tots dos sentiments. Esperem que, entre tots i totes, trobem fórmules d’enteniment i convivència, de respecte als drets i llibertats de tots

VEURE FOTOS DE GRUP

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.