Darrera de la pancarta

A partir de la publicació de la sentència “al procés”, moltes entitats cíviques, culturals, sindicals i esportives hem fet palès públicament el nostre desacord. 

Vegeu comunicat i llistat de les entitats que ho subscrivim

Vegeu reaccions al món esportiu

Un petit club de handbol, el Bordils, ha fet una petita acció de protesta (vegeu vídeo) i ens ha inspirat a proposar-vos que, a cada sortida a la muntanya, ens fem una foto amb aquesta pancarta.

Com veureu, no conté, expressament, cap missatge independentista. És una pancarta de reivindicació de drets i llibertats. Entendrem perfectament, i no hi ha cap problema amb això, que alguna persona no es vulgui identificar amb aquest missatge.

I també entenem que aquesta iniciativa pugui fer que algú se senti incòmode. Però és que els actes de protesta i sobretot els motius que els provoquen, són molestos, segurament molt més molestos per a qui es veu en l’obligació de fer-los i, per tant, cal comprensió entre tots dos sentiments. Esperem que, entre tots i totes, trobem fórmules d’enteniment i convivència, de respecte als drets i llibertats de tots

VEURE FOTOS DE GRUP

Deixa un comentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.