Calendari Stop Maremortum

Cada mes ve acompanyat per una obra del projecte artístic
Rostres de la Mediterrània #Medfaces 

Cada any, milers de persones es veuen obligades a arriscar la vida per intentar arribar a un país segur. Només en el primer semestre de l’any 2021, més de 2.100 persones van morir al Mediterrani i en la ruta a les illes Canàries, convertint-se aquesta en la més perillosa del món. Per donar-los protecció, existeixen mecanismes legals que, si s’apliquessin, els permetrien arribar a un territori on es garantissin els drets humans, la lliure circulació i el dret d’asil. Aquests mecanismes s’anomenen vies legals i segures, i la seva implementació, així com l’aprovació d’altres, és només una qüestió de voluntat política. Aquest any dediquem cada mes del nostre calendari a una d’elles per demostrar que és possible acabar amb aquest genocidi a les fronteres.

El Calendari solidari 2022 és una peça feta amb la col·laboració de diferents artistes que han cedit les seves obres al projecte Rostres de la Mediterrània-Med Faces, que va començar el 2015 amb l’objectiu de posar rostre als milers de persones que han perdut la vida al mar i que la segueixen perdent cada any. Actualment, més de 400 artistes han posat rostre a més de 500 obres amb l’objectiu de denunciar la mort de milers de persones a les fronteres europees. Cada rostre l’acompanya l’explicació d’una de les vies segures que podrien implementar-se per tal d’evitar les seves morts.

Pots demanar el calendari a secretaria@stopmaremortum.org. També pots consultar les llibreries i locals col•laboradors on pots aconseguir-ho per només 8 €:

PUNTS DE DISTRIBUCIÓ

Que ningú hagi d’arriscar la vida per arribar a un país segur!

Ajudan’s a seguir lluitant per aconseguir #ViesLegalsiSegures

Un comentari

  1. He preferit enviar una aportació econòmica sense rebre el calendari, a través de la pàgina s’accedeix a fer fàcilment una transferència. Per Bizum no he sigut capaç de fer-ho!, estaria be posar un enllaç per explicar com es fa per Bizum

Deixa un comentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.