Carregant Esdeveniments
Travesis Pelvoux

Travessia del Pelvoux i Ailefroide (PN dels Écrins, Alps Fr)

del 2 al 6 de juny 2023

Travessia del Pelvoux i Ailefroide (PN dels Écrins, Alps Fr)

Quan visites per primera vegada el massís dels Écrins, la primera visita obligatòria és caminar pel Glacier Blanc i intentar pujar, al menys, la Dôme de Neige, assolint el que per moltes persones es el seu primer cim de més de 4000 metres.

En aquesta activitat tens ocasió d’enamorar-te d’una muralla muntanyosa de dimensions colossals, la formada pel Pelvoux, le Coup du Sabre… fins als Ailefroides, al final de tot. En aquesta increïble postal podem meravellar-nos de glans glaceres penjants i una d’elles es la guinda del pastís: el Glaciar de les Violettes que es precipita vertiginosament cap a la vall, des de altiplà del Pelvoux.

Quan llegeixes que es possible completar un recorregut circular per fer el Pelvoux (3.943 m) ( i baixar pel Glacier de les Violettes, penses que ja trigues en fer-ho!. Aquest és el motiu principal del viatge.

Ara be, un desplaçament llarg com aquest cal aprofitar-ho be i donar-se dies de marge; així, també assegures més les possibilitat de poder trampejar possibles problemes de méteo.

Pensant en que gaudim d’un bon anticicló, completem la proposta amb l’ascensió a l’Ailefroide Oriental (3847 m) (PD-). El recorregut fins al cim es tan maco que pràcticament es fa difícil de triar quin hauria de ser el veritable protagonista d’aquest repte, així és que comparteixen titulars.

Això sí l’ordre serà, per un motiu logístic i si la méteo ho permet, primer pujar l’Ailefroide i després el Pelvoux.

Desnivells màxims: Ailefroide: 1350 m;  Pelvoux: 1200 m.

Dificultat tècnica: Mitja

Detalls del programa, consultar. 688 92 03 77 (Wsp)

Preu inscripció (inclou organització, guia de Cordada i part del material tècnic)

 

Sòcies: 435 €

Sòcies “30”*: 425 €

Sòcies “60”*: 415 €

No sòcies: 450 €.

* persones que sumen 30 ó 60 sortides com a sòcies de Cordada.

 

Altres despeses:

Viatge, pernoctes (MP) i dietes del guia, calculeu uns 300€ +/- (es paguen in situ)

NORMES DE CANCEL·LACIÓ

Més informació

    Vols més informació o inscriure't?