Carregant Esdeveniments
Andorra Medacorba

Travessa pels Gegants d’Andorra

Cap de setmana de 4+5 de febrer de 2023

Travessa pels Gegants d’Andorra

Aquest és un repte adreçat a muntanyenques amb experiència en el terreny d’alta muntanya, ja que una part del recorregut ens farà transitar per terreny de cresta de roca amb presencia de neu….curt, però intens.

Programa:

L’aventura començarà a Arinsal, des d’allà caminarem cap a la cabana on dormirem situada a 2640 metres d’altitud. Després seguirem l’ascensió cap al pic de Medacorba (2913 m) i tornarem a la cabana. Haurem fet uns 1350 metres de desnivell de pujades i uns 280 de baixades.

Si comencem a caminar cap a les 10,30 del matí tenim temps de sobres fins que nos ens agafi la nit, podem anar sense preses.
El diumenge el pla A de l’excursió comença pujant al Pic Roca Entravessada (2927 m), fer la cresta que ens separa del Pic de Baiau (2886 m) i baixar al coll de Malhiverns (2823m). El desnivell acumulat d’aquesta part és modest, no arriba als 400 metres i la distància, menys de 1,5 kilòmetres… però hi haurà que grimpar i amb la motxilla, o sigui que no serà ràpid.

Un cop al Coll podrem deixar la motxilla i pujar al Comapedrosa, cim més alt d’Andorra (2939m). I ja la resta es tot de baixada cap a Arinsal.

Si la méteo no es perfecta (necessari per aquesta mena de recorreguts), passarem al pla B per a assolir els mateixos objectius però sense anar per la cresta.

Preu inscripció (inclou organització, guia de Cordada i material tècnic)

sòcies: 180€
sòcies 30*:175€
socis “60*”: 170€
no socis: 190€
* persones que sumen 30 ó 60 sortides com a sòcies de Cordada.

Altres despeses:

Viatge i menjar (propi i del guia), calculeu uns 30€ màxim +/- (es paguen in situ)

Més informació

    Vols més informació o inscriure't?