Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Serralada Marina (Nivell Mig)

divendres 23 d'abril

Per a aquest divendres us hem preparat una ruta per la zona de la Serralada de Marina, ja que a Collserola ja hem anat varies vegades, i tot i que és molt gran i encara ens queden molts racons per conèixer, surtim també a descubrir petits racons de la Serralada Marina.

En aquesta ocasió el punt de trobada será la parada de metro de Can Zam, podreu venir en metro o en cotxe, com us vagi millor, ja que per la zona hi han molts llocs d’aparcament.

Pujarem fins el poblat ibèric de Puig Castellar, si no ho coneixeu, és un lloc de visita imprescindible per a la gent del Barcelonès, ja que es combinen les vistes a 360º amb la historia del poblat íber que hi habitaba.

Passarem per llocs com la Font de l’Alzina, Sant Climent, Sant Jeroni de la Murtra, el Acueducte de Ca l’Alemany, Font de l’Amigó i pujarem al Turó d’en Seriol.

Una sortida a prop de Barcelona, però on descobrirem llocs i racons realmente bonics. La sortida acaba aproximadament a les 16h, encara podrem aprofitar per gaudir de Sant Jordi.

Distància: 18km

Desnivell: +800mts /-800mts

Dificultat: Nivell mig (cal estar acostumat a assolir la distància i desnivell)

Cita: a les 9.00h a la parada de Metro de Can Zam

SI VOLS VEURE FOTOS CLICA AQUÍ

Preu inscripcions:

  • sòcies: 16€
  • sòcies 30*: 15€
  • sòcies 60*: 14€
  • No sòcies: 18€
Més informació

    Vols més informació o inscriure't?