Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Parc Nacional dels Ecrins (Alps francesos)

“El massís dels Écrins es un paradís salvatge fet per la felicitat dels homes, de les flors i els animals. Aquí es camina, es respira, es mira, s’escolta el silenci, se sent viure la natura en plena llibertat”.

Aquesta descripció del Parc Nacional dels Ecrins, feta per el prestigiós alpinista Gaston Rébuffat, és plenament vigent i és per això que aquest any hi tornem. El massís està situat als Alps entre les ciutats de Gap, Grenoble i Briançon es un extens territori conformat per amplies valls flanquejades d’altes muntanyes.

La petita ciutat emmurallada de Briançon, la més alta de Europa, es el cor neuràlgic de la zona que visitarem. La resta de l’ocupació humana correspon a petits nuclis, on es conserva una arquitectura tradicional, digne de veure i amb certes diferencies pròpies segons la vall que visitem.

La resta es natura… glaçares, llacs, muntanyes, boscos i prats. El massís dels Ecrins, té una gran varietat d’ambients i per tant una biodiversitat important. Des de les praderies de espígol de caràcter quasi mediterrani a les glaceres de gels permanents. La seva geologia es espectacular. En quant a la fauna es molt rica i no és gens difícil veure marmotes o isards arreu.

Les excursions que farem son força variades: caminarem a tocar de glaceres, recorrerem alguns dels boscos més bonics i conservats dels Alps, passarem per nombrosos llacs de muntanya, ens admirarem amb fenòmens geològics com les famoses xemeneies de fades, veurem el naixement d’un dels rius mes importants de França i tot acompanyats per l’ imposant silueta d’alguns dels cims més emblemàtics dels Alps.

Malgrat la seva espectacularitat , les excursions transiten per bons camins i no son exigents, tant sols cal estar acostumat a fer excursions.

Vine amb nosaltres a descobrir aquest paradís i carrega les piles per una temporada.

 1er dia: viatge i passejada per Ailefroide

 2on dia: Sentier du Glacier Blanc

12km + 3 optatius / 682mts+ 250 optatius

3er dia:  Col de Granon, lac de l’Oule

14km/ 750mts

4art dia: Bois des Ayes

14km / 700mts

5è dia: Pointe Rouge per les xemeneies de fades

12km + 2km optatius/ 650mts + 200 optatius

 

6è dia: Tour de la Pointe de la Fourche

13km/ 600mts

7è dia : Sources de la Romanche

15km + 2 optatius / 738+ 200 optatius

8è dia: viatge de tornada

Preus:

Socis: 280€

Socis “30” 275€

Socis “60” 270€

No socis: 290€

Inclou: organització i guiatge.

No inclou: transport ni allotjament

preu del allotjament en régim de mitja pensió: uns 280€ aprox.

Per a mes informació poseu-vos en contacte amb secretaria.

LES PLACES SON MOLT LIMITADES.

SI VOLS VEURE FOTOS CLICA AQUÍ

Més informació

    Vols més informació o inscriure't?