Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Muntanyes de l’Alt Urgell

del 2 al 5 de gener

Aquests primers dies de l’any anem a l’Alt Urgell, a recórrer una part de les seves muntanyes i a conèixer un paisatge absolutament singular al cor del Prepirineu català que de ben segur us agradarà. Farem quatre excursions ben diferents l’una de l’altre, però a quina més bonica i especial.

El primer dia ens endinsarem en les roques de Sant Honorat, un espectacular massís rocós de conglomerat, caracteritzat per les seves formacions rocoses, ens ofereix cingleres vertiginoses, presenta unes panoràmiques de primer ordre i una gran tranquil·litat i aïllament. Visitarem també l’ermita romànica de Sant Salvador, la més petita de tota Catalunya.

El segon dia caminarem per la Serra de L’Aubenç. Sobre el Pantà d’Oliana, s’aixequen imponents cingleres amb caigudes verticals de fins a quatre-cents metres i més de mil metres fins al punt culminant de la serra, el cim de Lo Coscollet, el nostre objectiu d’avui. Però no patiu, ja que nosaltres el pujarem per la seva cara més amable, i gaudint de les impagables vistes del Pirineu que aquest cim ens ofereix.

El tercer dia farem una bonica excursió per la Serra de les Anoves, on afloren unes formacions de conglomerat semblants a Montserrat, però en petit, d’aquí ve que les han batejat com a “Montserratines”, un lloc realment curiós.

Ja només ens queda l’últim dia, i com és costum a Cordada, el ben aprofitarem. Visitarem una cova de grans dimensions, on podrem veure tot un seguit d’estalactites i estalagmites formades al llarg de milers d’anys. La cova està equipada amb escales i baranes i és molt transitable, no es necessita cap mena de material tècnic, només un frontal o llanterna i gaudir de les impressionants formacions de la cova.

Així que prepareu les vostres motxilles i les vostres càmeres fotogràfiques, ja que seran quatre dies plens de moments i imatges inoblidables.

Nivell: Mig

1r dia (Roques de Sant Honorat)
Distància: 12 km
Desnivell: +550 mts

2n dia (Lo Coscollet)
Distància: 15 km
Desnivell: +710 mts / -900 mts

3r dia (Les Montserratines)
Distància: 16 km
Desnivell: +700 mts / -700 mts

4rt dia (Serra de Sant Joan i cova)
Distància: 10 km
Desnivell: +450 mts

 

Preu inscripció (inclou organització i guiatge):

Socis: 115€

Socis 30*: 110€

Socis 60*: 105€

No socis: 120€

No inclou: allotjament, transport o altres despeses.

No inclou:
• Allotjament Hotel en habitacions dobles (3 nits) 58 € per nit i per persona. En règim de mitja pensió (dormir, esmorzar i sopar) = total 174 €

  • Despeses de transport: 35 € aprox.

SI VOLS VEURE FOTOS FES CLIC AQUÍ.

 

Més informació

    Vols més informació o inscriure't?