Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Mirador de Sant Roc (Vall de Llémena)

Quan entrem des de Girona a la Vall de Llémena, els Cingles de la muntanya de La Barroca s’alcen majestuosos i impressionants cada cop que hom s’endinsa en aquesta Vall. I és que són característics i emblemàtics del paisatge salvatge que formen part d’aquest marc natural.

Començarem aquesta caminada al poble de Sant Martí de Llémena, situat en un lloc espectacular, on podrem contemplar les  cingleres que l’envolten, per una banda els Cingles de Sant Roc i per l’altre els Cingles de Rocafesa, dues parets verticals de roca amb el petit poble al ben mig.

D’aquí agafarem camí cap al Pla de Sant Roc, una zona molt rica en restes de fòssils, i on molt probablement en  trobarem algunes restes, per finalment arribar a l’ermita de Sant Roc de la Barroca, situada a tocar del cingle, i que gaudeix d’un mirador impressionant on podrem gaudir de les vistes entre d’altres del pla de Girona, Les Gavarres, Rocacorba, Les Guilleries i el Montseny, i en un primer terme del curiós Volcà de La Banya del Boc, que té un cràter de grans dimensions, amb les parets recobertes de boscos d’alzines i roures mentre que el fons, força planer i molt fèrtil, està ocupat per camps de conreu.

Distància: 12km

Desnivell: +400mts /-400mts

Dificultat: Cap

Cita: a les 8h. davant la estació de Sant Andreu Arenal. Metro Fabra i Puig L1.

 

Més informació

    Vols més informació o inscriure't?