Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Mirador de Sant Roc (Vall de Llémena) “+Geocims”

12 desembre 2020

(pendent de confirmació)

Aquesta sortida forma part del nou projecte “Geocims” de Cordada (cliqueu aquí per més informació).

Quan entrem des de Girona a la Vall de Llémena, els Cingles de la muntanya de La Barroca s’alcen majestuosos i impressionants cada cop que hom s’endinsa en aquesta Vall. I és que són característics i emblemàtics del paisatge salvatge que formen part d’aquest marc natural.

Començarem aquesta caminada al poble d’Amer, des d’aquí pujarem fins a l’ermita de Santa Brígida, des d’on tindrem unes vistes a 360 graus de la Vall del Riu Brugent.

D’aquí agafarem camí cap al Pla de Sant Roc passant per l’ermita de Santa Lena. El Pla de Sant Roc és una zona molt rica en restes de fòssils, i on molt probablement en  trobarem algunes restes, sobretot nummulits, per finalment arribar a l’ermita de Sant Roc de la Barroca, situada a tocar del cingle de Sant Roc i que gaudeix d’un mirador impressionant on podrem gaudir de les vistes entre d’altres del pla de Girona, Les Gavarres, Rocacorba, Les Guilleries, el Montseny i en un primer terme del curiós Volcà de La Banya del Boc, que té un cràter de grans dimensions, amb les parets recobertes de boscos d’alzines i roures mentre que el fons, força planer i molt fèrtil, està ocupat per camps de conreu.

Una sortida de molt bon caminar per una zona gens massificada i bastant desconeguda.

  • Distància: 16km
  • Desnivell: +700mts / -700mts
  • Dificultat: Cap
  • Cita: a les 8h davant la estació de Sant Andreu Arenal. Metro Fabra i Puig L1.

SI VOLS VEURE FOTOS FES CLIC AQUÍ.

Més informació

    Vols més informació o inscriure't?