Carregant Esdeveniments

Ja pots tramitar la llicència federativa 2023

a partir d'avui mateix

Ja sóc soci/a i desitjo renovar el carnet FEEC 2023

Les persones interessades a tramitar el carnet FEEC ó FEEC+FEDME per a l’any 2023 ja podeu començar la tramitació; recordeu que heu d’estar al corrent de pagament de la quota social per la temporada 2022-23, si no esteu segures, contacteu amb secretaria de Cordada abans de fer cap altre pas (secretaria@cordada.org).

PAS 1

Per triar la modalitat del carnet que voleu, cliqueu a sobre del grup al qual pertanyeu;

Fixeu-vos en la lletra que correspon al vostre carnet i a baix de tot teniu el preu que li correspon. Qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb secretaria.

+ informació: altres avantatges amb el carnet FEEC (a part de l’assegurança)
+ informació: avantatges de l’habilitació FEDME

PAS 2

Fer l’ingrés dels diners corresponents, a través de la banca electrònica, tal com s’explica aquí

A l’apartat REMITENT, has de posar els teus dos cognoms + la lletra de la teva modalitat de llicència + la lletra H si la vols habilitada per la FEDME (imprescindible si voleu que als refugis de fora de Catalunya us apliquin el preu de federats).

Exemple: FONTANALS RUIZ D H

i PAS 3

Un cop has fet el pagament, ens envies un correu electrònic a secretaria@cordada.org, per a avisar que ho has fet, per tal que seguim amb els tràmits.

Quan es rebin els diners a Cordada, farem el tràmit (aquest es farà 1 cop cada setmana amb totes les peticions realitzades, preferentment divendres).

Una vegada arribi el teu carnet a les oficines del club, remetrem un mail perquè ens diguis que vols que fem, si la vols rebre per correus, o si vols que te la donem en alguna activitat a la qual hi participis.

NOTA FINAL: El preu de les llicències federatives no és proporcional al moment en què se sol·liciten. Tenen la vigència de l’any natural, és a dir, costa el mateix a data 1 de gener que a data 15 d’agost; per tant, si la tramiteu ara, gaudireu dels avantatges 365 dies i si ho feu més endavant, us costarà el mateix, però no tindreu tant de temps per amortitzar la despesa.

No soc soci/a i desitjo tramitar el carnet FEEC

Si encara no ets soci, hauràs de donar-te d’alta i indicar la modalitat de carnet FEEC que vols.

Més informació

    Vols més informació o inscriure't?