Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

La nord del Monte Perdido, la gran clàssica!

18 al 20 de juny (no es pont, has d'agafar-te festa el 18)

El Monte Perdido es el tercer cim més alt dels Pirineus i està situat al Parc Nacional d’Ordesa. La seva ruta “normal” és sempre un objectiu cobejat pels amants de l’alta muntanya però si volem arribar al cim per la seva escarpada cara nord ja son paraules majors.

Programa:

D’entrada, per arribar a la base de la muralla, des d’on comença l’escalada pròpiament dita, haurem de pujar l’espectacular circ de Pineta. Allà no hi ha refugi guardat. L’únic resguard amb sostre sòlid és el refugi “lliure” de la bretxa de Tucarroya. (2.666 m d’altitud). La pujada son 1400 metres de desnivell, amb motxilla carregadeta… un bon entreno.

El dia D fem la nord, baixem del refugi perdent 100 metres de desnivell i ja afrontem els 800 que ens queden fins al cim. Si hi ha prou neu, les dificultats i la verticalitat no son severes, però tampoc regalen res…Arribem als 3348 metres… vistes espectaculars!.

Si anem be de temps i ganes de “festa”, i ja que anem carregats de material d’assegurament, podem escalar un altre 3000, “el dedo del Monte Perdido” (3.188 m)

La nit la passem de nou al Tucarroya.

El tercer dia permet dues opcions: els de ja en tinc prou reserven forces pels 1400 metres de baixada i el viatge de tornada i els del ja que estem, que es llevaran una mica més d’hora i aniran a fer els Astazus (3071m) , (400 metres de desnivell).

Preu (inclou organització i guiatge)

socis: 215€

socis “30”* 210€

socis “60”* 205€

no socis: 220€

*: persones que sumen 30 / 60 dies d’activitat com a sòcies de Cordada

altres despeses:  transport (màxim 30€)

 

Més informació

    Vols més informació o inscriure't?