Carregant Esdeveniments

Gran Paradiso 4061 m (i molt més!)

14 al 22 de Juliol 2023

Gran Paradiso 4061 m  (i molt més!)

Per a moltes persones aficionades a l’alta muntanya, el cim del Gran Paradiso es un repte encisador… Ja d’entrada el seu nom es captivador. Però segurament el que resulta més interessant és la seva situació, ja que a l’estar fora de la línia principal dels grans cims de l’arc Alpí, el seu cim és un mirador molt privilegiat.

Si be aquest cim serà l’objectiu principal de la visita a la bellíssima vall d’Aosta, farem moltes més activitats:

– Ascensió a cim Aiguille Croux.  (3256 m ) En un marc tan i tan maco en el cor del massís del Montblanc, que ja de per si justificaria el viatge. Ascensió en roca. Escalada fàcil.

Vuere fotos

– Vía ferrata “Bethaz Bovard”

– Ascensió al cim Testa del Rutor (3486 m), Un cim també maquíssim on practicar tant la progressió per terreny glaciar com l’escalada fàcil

Veure video des del seu cim

I finalment el gran Paradiso en travessia.

Veure fotos (no farem exactament el mateix camí)

Al ser una activitat de 8 dies ens dona marge per a jugar amb la programació i fer les adaptacions que calguin per tal d’adaptar-nos a les condicions meteorològiques.

Preu inscripció (inclou guia de Cordada i material d’ús col·lectiu)

socis: 470€
socis “30”*: 460€
socis “60”*: 450€
no socis: 490€

Altres despeses: transport dins la vall i refugis Es paguen ”in situ”: màxim uns 400€ (no inclou el cost del viatge a la Vall Aosta, que pot ser serà en avió (via Milà) o en cotxe particular

 

NORMES DE CANCEL·LACIÓ

Més informació

    Vols més informació o inscriure't?