Carregant Esdeveniments

GR-Suau 2a etapa (Vilada-Borredà)

diumenge 26 de març

Amigues i amics de les suaus, continuem el GR per la comarca del Berguedà. Aquesta serà la segona etapa d’un total de 10, que ens portarà fins l’Estany de Banyoles creuant El Berguedà, El Ripollès, La Garrotxa i finalment El Pla de l’Estany, on arribarem al nostre destí, l´Estany de Banyoles.

Partirem del poble de Vilada, on vam arribar en la primera etapa. En aquesta ocasió el nostre destí serà el petit poble de Borredà.

Ja en el nostre punt de partida podrem gaudir de les vistes de la Serra de Picancel, on destaquen els cims del Serrat del Migdia i la Saldaguda, amb el Pantà de la Baells als seus peus.

Continuarem per la Baga de La Molina, caminant enmig de boscos de pi roig i roure, remuntant la Riera de Vilada, on encara hi ha els antics molins fariners, com el Molí del puig o el Molí del Forat, actius fins l’any 1939.

La nostra següent visita serà a l’església romànica de Sant Sadurní de Rotgers, situada en un lloc privilegiat, és una de les esglésies més emblemàtiques de la comarca. Aquest serà el punt més alt de la sortida d’avui.

Tot bordejant la muntanya de Sant Marc i baixant pel Rec del Pontarró, arribem al petit poble de Borredà, ja esmentat el segle IX, ple d’encant, i que avui en dia encara manté els carrers estrets i les cases empedrades.

Us esperem!!!

SI VOLS VEURE FOTOS CLICA AQUÍ.

 

Distància: 13,50 km

Desnivell: +300m / -300 m

Dificultat: baixa

Cita: a les 7.45 h davant la porta de l’estació de Sant Andreu Arenal. Metro Fabra i Puig (L1).

Preu inscripcions (inclou organització i guiatge):

Sòcies: 16 €

Sòcies 30*: 15 €

Sòcies 60*: 14 €

No sòcies: 18 €

*sòcies 30 i 60= persones sòcies que porten 30 o 60 dies d’activitat com a sòcies de Cordada.

Altres despeses:

Transport (es fa amb autocar): 15€ aprox.

Dates de les següents etapes:

  • 26 de març
  • 16 d’abril
  • 21 de maig

NORMES DE CANCEL·LACIÓ

Més informació

    Vols més informació o inscriure't?